2777
2789

اول بگم من طبق تجربه و تحقیق حرف میزنم من میتونم بگم دوسال بعد هر بار رابطه قرص اورژانسی خوردم اگ نداشتم ال دی بوده شیش هفتا ال دی میخوردم بعدا ک ب اورژانسی دسترسی پیدا میکردم اونم میخوردم همی اول بگم ک نمردم ولی عوارض خیلی بدی داره که براتون مینویسمش

عصبی بودن پرخاشگری عدم تعادل رفتاری افسردگی مودی بودن کم حافظه شدن بهم ریختگی خاب بهم ریختگی پریود از بین رفتن شفافیت پوست چاقی پرخوری مقاومت بدن به لاغری کم کار شدن مغز من جوش نمیزنم ولی جوش و اکنه رشد بیش از حد موهای زائد و چیزایی ک ممکنه به محض مصرف ببینید حالت تهوع سرگیجه سردرد بی اشتهایی و....

ببینید قرص اورژانسی رو ابدا زیاد مصرف نکنید ینی به عنوان روش جلوگیری استفاده نکنید بدنتونو میپوکونه زودتر پیر میشین ولی اگ از دستتون در رفت و رابطه محافظت نشده داشتین و شرایطتون اوکی نبود حتی پنج بار در سال بخورین مشکلی پیش نمیاد ولی بدونید اثر اون قرص تا دوماه روی بدنتونه بهترین کار دستگاه ای یو دی هست ک به شما اسیب نمیزنه دو نمونه مسی و هورمونی داره

حالا روش مصرف

کلا ۷۲ ساعت وقت دارید بخورید این قرص رو اگ یه دونه بود بعد رابطه محافظت نشده میخورین و تموم میشه اگ دوتا بود بعد رابطه میتونید جفتش رو باهم بخورید میتونید یه دونه یه دونه به فاصله ۱۲ ساعت بخورید 

اگ این قرص در دسترس نبود میتونید ۶ عدد ال دی بخورید همزمان یا هم ک تو سه روز ۲ تا دوتا بخورید 

و تاکیید میکنم خیلی مراقبت کنید ک اتفاقی نیوفته اگر شرایطش فراهم نیست سلامتی شما و سلامتی روان شما خیلی مهم هست اگ بازم اشتباهی شد با تصمیم به موقع از اشتباهی بزرگتر جلوگیری کنید 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچه نمیخام واقعا نمیخام دخترم بسه ب ام

مگه دیونه ای کشتی خودتو که رحمتو داغون کردی    سال ی بار بیشتر توصیه نمیشه همونشم زیاده 

خب عزیزم طریقه مصرف ال دیو از یکی بپرس همش اونو بخور. دیگه با همون حلو گیری کن اورژانسی ادمو داغون میکنه همیشه

مگه دیونه ای کشتی خودتو که رحمتو داغون کردی سال ی بار بیشتر توصیه نمیشه همونشم زیاده خب عزیزم طری ...

من بشدت فراموش کارم حتی تایمرم بزارم اگ جایی برم بسته قرصمو ممکنه یادم بره

خوب پیشگیری کن

میکنم من این منت رو من باب درد و دل ننوشتم از این بابت نوشتم ک اگ کسی مث گذشته من فکر میکنه چون این قرصا علائم ظاهری نمیده بهش پس مشکلی نداره اگاه بشه من این قرصا رو نمیخورم دیگ 

اره خواهر من بعضا میخورم

شما باید با همسرت صحبت کنی اگ نمیتونه شما دستگاه ای یو دی بزار من دستگاه ای یو دی گذاشتم ولی به همسرمم گفتم باید رعایت کنه البته اون از دستگاه خبر نداره چون وظیفشه اینکار

2810