2777
2789
عنوان

به نظرتون فردا برم مدرسه معلم دخترمو بکشم یا مدیر مدرسه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 75 پست

برو آموزش پرورش اه و ناله گریه و زاری (جدی میگم جوابه ) اندکی گلایه میگی یا مدرسه رو نامه بده عوض کنی یا اینو ی کاریش کنن 

نامه میدن مدرسه دیگه ببریش 

کردم که میگم با همین فرمول برو

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا کاشکی بیشتر به مدارس و محیطش رسیدگی میشد و اهمیت بیشتری میدادن کاش میدونستن که چقدر مدرسه و مح ...

والا فعلا انگار وضع فل.... و لب.....خیلی مهم تر از بچه های ماست

خیر نیست متاسفانه این خانه از پای بست ویران است اشکال کار از ریشس که این مدل مشکلات پیش میاد .هم تو ...

چهارتا کلاس سومی هس ،،سه تا معلم جوون  موقع ورود دانش اموزا به کلاس چه شور و شوقی نشون میدادن و دانش اموزا کلی انرژی گرفتن ،،نوبت کلاس دخترم که شد خانمشون جوری ایستاد انگار داره بره هوی میکنه بهشون گف بیایین دنبالم  جلوشون راه افتاد،،نه تشویقی نه حس خوبی ،نه لبخندی نه انرژی مثبتی ،،،مسنه حوصلش نمیکشه 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
مگه معلمها از آموزش و پرورش نیستن ؟مدیر مگه حقوق میده که دنبال معلم سن بالای ارزون میگرده ؟من دقیق س ...

نه اصلا ربطی به مدیر نداره عزیزم 

شیوه جذب و گرفتاری ها به قدری زیادشده که معلم بازنشسته قبول میکنه بره با نصف حقوق سر کار  و از طرفی سیستم سواستفاده گر میاد همچین فردی رو میپدیره تا نیاز نباشه بیمه رد کنه و حق پایه ای بده 

اخه میترسم مدیر لج کنه بدتر بشه

محترمانه باشه و امضای دسته جمعی

فک کنم  اون معلم جوونتر و فعال هم

ته دلش موافقه با شما

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

اسی شهر ما که غیردولتی ۱۳ ۱۴ تومن هست

کمترم نمیدونم هست یا نه

که خیلی از دولتی بهترن

همشم یجا نمیدی قسطی میدی

شهر شما رو نمیدونم ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه

شهر مام کلان شهره

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چهارتا کلاس سومی هس ،،سه تا معلم جوون موقع ورود دانش اموزا به کلاس چه شور و شوقی نشون میدادن و دانش ...

درسته معلم جوان تر انرژی بیشتری داره ک اونم به مرور با بی مهری های اموزش پرورش 

بعضاً دانش اموزان با مشکلات مختلف و گاهی اولیای همیشه شاکی تبدیل به همون معلم بی حوصله میشه .

همین اوضاع گاهی افراد هستن که دنبال اینن ک معلم سابقش کمه و کلی ایرادات مختلف ....

سیستم مسمومه متاسفانه 

اونقدر احترام نیست که این شور همیشگی باشه 

اسی شهر ما که غیردولتی ۱۳ ۱۴ تومن هستکمترم نمیدونم هست یا نهکه خیلی از دولتی بهترنهمشم یجا نمیدی قسط ...

کدوم شهر؟؟؟

من شیرازم،فعلا۲۸ میلیون ایتدایی

۴۷ میلیون دبیرستان

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مگه معلمها از آموزش و پرورش نیستن ؟مدیر مگه حقوق میده که دنبال معلم سن بالای ارزون میگرده ؟من دقیق س ...

نه اموزش پرورش اینارو میاره سرکار ،،مدیر مجبوره بخاطر اینکه بدون معلم نمونه اینارو قبول میکنه ،،بخدا یه  فامیل داریم معلم بازنشستس دوساله داره میره سرکار خیرکیف میکنه وقتی میگه دوتا حقوق دارم با اضافه کاری ،،بهتر اینکه بیکار بشینم خونه با حقوق کم قبول کردم برم ،،،دوس دارم خفش کنم روش تدریسش قدیمیه و حوصله کم ،،

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
تکلیف چیه واقعا ؟ چکار کنم ؟ نمیخام مدیر با من لج میشه....اصلا راهی هست؟ واقعاتقصیر مدیره؟

انتخاب معلم از اختیار مدیر خارجه چون معلم بسیار کم و همکاران دم  بازنشسته و جوان در تمامی مدارس پخش شدند...به نظرم بهترین کار اینه مثبت اندیش باشید و نکات مثبت از کلاس و معلم ها پیش بچتون بگین تا تخریب آن ها...چون معلم ها خدای اطلاعات هستند برای بچه ها....اتفاقی که افتاده به نظرم بیشتر حمایت کنید و در خانه هم مرور کنید

کدوم شهر؟؟؟من شیرازم،فعلا۲۸ میلیون ایتدایی۴۷ میلیون دبیرستان

بالاخره مدرسه داریم تا مدرسه

مدرسه ۲۰۰ میلیونی هم هست

یکی میگفت اصفهانه شهریه مدرسه یادم نیست ولی زیر ۱۰ تومن گفت

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

2810