2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم انکاری تقیبم میکرد نیازه ب نامزدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 23 پست

اگ یه روز خانواده شوهرم اینکارو کنن من میرینم به همشون و از نامزدمم جدا میشم .کاری کردی ک اعتماد ندارن؟ب نظرم با سنگ باید شیشه ماشینو میشکوندی

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ب روی خودت نیاوردی ؟باید میرفتی جلو

اآخه من صورتشون رو ندیدم اومدن نگه داشتن ماشین ار من جلو داشتن تو آینه نگاه میکردن من از گوچه چشمم دیدم اونا باید بوف میزدن ماشین رو آروم آروم می‌روند من پشت سرشون بودم چجوری میرفتم

فک کنم فیلم زیاد میبینین،سلام احوالپرسی میکردی میگفتی اینورا؟! شاید اونام ناراحت شدن بهشون اهمیت ندا ...

اآخه من صورتشون رو ندیدم اومدن نگه داشتن ماشین ار من جلو داشتن تو آینه نگاه میکردن من از گوشه چشمم دیدم اونا باید بوق میزدن ماشین رو آروم آروم می‌روند من پشت سرشون بودم چجوری میرفتم یجوری انگاری قایم موشک بازی میکنن ماشین رو جلو تر از من یه پا پارک کردن داشتن تو آینه نگام میکردن

2805
ایواش همین کارو میکردم شیشه ماشینشون کمی دودیه ولی متوجه شدم خودشونن نیم رخ صورت تشونو ویدم

اگه دیدیشون بگو حس. میکنم اون روز تو کوچمون دیدمتون ولی شک داشتم شما باشید ...یه جوری بیان کن که اگه زد زیرش از چشات و حالت گفتنت بفهمه متوجه شدی اونان 

شاید اونا هم برحسب اتفاق اونجا بودن مطمعنی؟اگر اره به شوهرت تو تنهایی و خلوت نگو یجوری که انگار حرف ...

تعقب ن ‌. اونا هم یهو من از در خونه دراومدنی اونا منو دیدن ماشین رو آروم آروم رانندگی می‌کرد بعد یه جا وایسادن من رد شدم از کنارشون دوباره آروم آروم از پیشم رد شدن رفتن

حداقل ی بوق میزدن دلیل نگاهشون چی بود