2777
2789
عنوان

سقط با دارو در بارداری پوچ

759 بازدید | 99 پست

سلام 

من طبق پریود باید ۱۰ هفته باشم که با دو بار سونو متوجه شدیم رشدی صورت نگرفته و تو۵ هفته و ۳ روز مونده و ساک فقط حاوی کیسه زرده هست . دکتر بهم قرض سایتوتک داده فردا میخوام استفاده کنم.

خیلی میترسم میشه کسانی که تجربه سقط با دارو رو دارن بیان از روندش بهم بگن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال من ۹ هفته سقط شد منم بارداری پوچ بود 

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

طبق پریودی اول ۷ هفته و ۴روز رفتم سونو گفت  ۵ هفته س و ساک خالیه

دوهفته بعد سونو رو تکرار کن

بعد از دو هفته رفتم گفت اندازه ساک همونه ۵ هفته و ۳ روز و رشدی نداشته.

درد و خونریزیش چجوریه؟ خیلی میترسم

برا من اونجوری بود که اولش خیلی کم یدفعه افتادم خونریزی شدید و دفع شد 

دردش هم زیاد یادم نیس که شدید باشه

من دکتر قرص داد گفت برو خونه سخت نیس که بخواه بستری شی 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
با دارو سقط کردید یا خود به خود؟

خودش تو ۹ هفته سقط شد من یک هفته قبلش لکه بینی و کمر درد شدیددد داشتم برای بقایا قرص خوردم پیاده روی چیزای سنگین بلند میکردم که همش بیفته 

شما لکه بینی داری ؟؟؟

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

من تو بیمارستان بودم قرص را میزاری زیر زبونت تا خودش اب بشه سعی کن قورتش ندی چون بعدش اسهال میگیری،اولین بار که میخوری قرصو تب ولرز و دل درد پریودی میگیری و نیم ساعت بعدش خونریزی بهت دست میده و باید به خونریزیت دقت کنی که همشو دفع کرده باشی

2810