2777
2789
عنوان

چ متنفرم از ادم هایی ک همش اصرار دارن چون طرف بچه نداره بگن نازاس

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 57 پست
ببین واسه خیلیا همه چیز فراهم نیست بعدم بچه رو زن به دنیا میاره شیر میده مرد همش سرکاره پس نظر زن م ...

خب درسته ولی واقعیتش بچه رو مخصوصا تو این زمونه باید بتونی شرایطش فراهم کنی تو سختی بزرگ بشه ک فردا عقده ای بار میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درسته ولی واقعیتش بچه رو مخصوصا تو این زمونه باید بتونی شرایطش فراهم کنی تو سختی بزرگ بشه ک فردا ...

مگه همه بچه ها تو شرایط کامل بودن اینجوری بود الان ۸۰درصد مردم باید عقده ای میبودن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب درسته ولی واقعیتش بچه رو مخصوصا تو این زمونه باید بتونی شرایطش فراهم کنی تو سختی بزرگ بشه ک فردا ...

آفرین همین الان خیلیا راضی نیستن ی دونه هم هستن بازم چیزی براشون فراهم نیست آنچنان 

به حرف دیگران نباش هروقت دلتون خواست بیارین خودم بعد6سال اوردم کلی هم حرف شنیدم ولی اهمیت ندادم ولی ...

اره منم الان پنج ساله ،واقعا شیرینی خودشو داره ولی بنظرم زمانی شیرینه ک دوطرف راضی باشن و ب اجبار نباشه 

مگه همه بچه ها تو شرایط کامل بودن اینجوری بود الان ۸۰درصد مردم باید عقده ای میبودن

من از اون آدماییم ک اگر بچم فلان ویزو بخواد دوس دارم همون لحظه بخرم واگر شرایط خریدش نباشه واقعا عصبی میشم

دقیقا سنجیدم و تحقیق کردم دیدم مجردی صد شرف داره

ازدواج خوبی هایی داره ولی مجردی خودتی و خودت 

البته ک حرف مردم هم هست ک وایی چرا ازدواج نمیکنی سنت میره بالا فردا فلانه 

ولی بازم خودتی و خودت 

اگر شرایط مالی تغییر کنه فقط خودتی ولی توی زندگی باید از صبح تا شب کار کنی ک ب قول افکار قدیمیا ی بچه بیاری نتونی خرجش کنی

ازدواج خوبی هایی داره ولی مجردی خودتی و خودت البته ک حرف مردم هم هست ک وایی چرا ازدواج نمیکنی سنت می ...

خداروشکر اجازه پرسیدن ندارن 

از طرفی میدونن سختگیرم 

بلاخره قید ی لذتهایی رو زدم 

از طرفی هم فکر خیانت و زایمان و آینده بچه ندارم 

دقیقااا

شاید اصلا تو اقدام‌های نمیشه

چرا هی میگین نوبت توعه بیار

خودم دو تا دارم ولی هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به کسی چیزی بگم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
2810