2777
2789
عنوان

چ متنفرم از ادم هایی ک همش اصرار دارن چون طرف بچه نداره بگن نازاس

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده. ببین تمومی هم نداره. یکی دارم بازم میپرسن یکی دیگه نمیخوای گناس تنهاس و ...

وایی دقیقا ،مجردی میگن عقد شوهر نمیخوای ،عقد میکنی پس کی عروسیته و هزار حرف دیگ

منم زمان ازدواجم گفتم تا درسم تموم نشه بچه نمیارم و قبول کرده بود شوهرم

ولی همون فردای عروسی همشون شروع کردن بچه بیار و فلان

قبول نکردم دیدم تو کل فامیل پخش کردن این نازاس😐😐😐

تازه فامیلم بودن خیر سرشون😒😞

💔دل نشکنیم💔
افکارشون در اینه ک زندگی با بچه فقط شیرینه خب چرااا

چون بدبختی‌های زندگی رو نمیبینن هر بچه ای اومد به این دنیا قراره زندگی به کامش باشه 

چرا وقتی میدونن آینده ای نیست بازم زاد و ولد مبکنن

منم به میل خودم دیربچه اوردم خیلیابهم میگفتن ولی درجوابشون میگفتم هرجورمیخوایین فکرکنین ماکه به میل ...

دمت گرم جواب میدادی من یکبار شوهرم عصبی شد گفت هرموقع صلاح دیدیم بچه میاریم

خب من شوهرم مخالف بود حالا هم میگ چند ماه دیگ اخه من دوس دارم همه چیز فراهم باشه

ببین واسه خیلیا همه چیز فراهم نیست بعدم بچه رو زن به دنیا میاره شیر میده مرد همش سرکاره  پس نظر زن مهم تره 

منم مستأجرم مشکلات دارم ولی تا سن زیاد نرفته بالا آدم باید بچه بیاره که مردم پشت سرش اینجوری نگن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم زمان ازدواجم گفتم تا درسم تموم نشه بچه نمیارم و قبول کرده بود شوهرمولی همون فردای عروسی همشون شر ...

وایی دقیقا من دو هفته عروسی کرده بودم عروس خالم گفت خب زودتر بچه بیار خب ک چی یعنی😑

دمت گرم جواب میدادی من یکبار شوهرم عصبی شد گفت هرموقع صلاح دیدیم بچه میاریم

به حرف دیگران نباش هروقت دلتون خواست بیارین خودم بعد6سال اوردم کلی هم حرف شنیدم ولی اهمیت ندادم ولی بچه هم خیلی شیرینه اما وقتی امادگیشوداشتی بیار

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
2810