2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنین دخترم تب داره 😭😭😭😭😭😭😭خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 39 پست
درستش 6 ساعته البته ولی میگن برا یکی دو بار تا سه و چهار ساعته هم میتونی بدی

اره خب تا تبش قطع بشه ۴ ساعتی همین ک تب قطع شد ۶ یا همون ۸ ساعتی روال عادی خود دارو

عکس پروفایل خودمم لطفا انقدر سوال نپرسید...مخفی‌کردن ناراحتی‌ها از خود ناراحتی دردش بیشتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبش ۳۸.۳هست زیاده یعنی ؟؟؟؟؟

نه زیاد نیس .

ایتامینوفن هر ۴ ساعت دوبرابر وزنش بهش بده یعنی ۱۰ کیلو هست ۲۰ قطره بده .اگه دیدی تبش قطع نمیشه شیاف بزن اگر نشد شربت پروفن بده ۵ سی سی 

و در اسرع وقت ببر دکتر بدنش عفونت داره چرک خشک کن بدن 

از ما میپرسی ببرمش دکتر؟خب از صب اینهمه دکتر و مطب و درمانگاه ی لحظه میبردیشاگر علائم سرماخوردگی ندا ...

منم واقعآ  در عجبم از خوندن این تاپیک ها ‌‌‌‌‌.......   تا قبل از نی نی سایت مردم مشکلاتشون خودشون حل میکردن و فکر و راه و اندیشه داشتند ....‌ 

الان متآسفانه برای هررررررر موضوع زندگی میآن اینجا مطرح میکنند ..... 

اون بچه گناه داره با این حال 😔

ب مراتب زیر نظر دکتر باشه بهره. استاشو سر تایم بده. پیاز رنده کن با همون ابش بریز تو جوراب نازک بپوشن پاش .

من برا بچم که هفت سالشه. تو اب ولرم ی قاشق سرکه و ی ذره نمک میریزم پاشویه میکنم تبش زودی ی درجه میاد پایین. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
18 ماهه کوچیکه یکم واسه پروفن. اسی خواستی پروفن بدی حتتتما با معده پر بده خونریزی معده میاره با شکم ...

پسر منم ۱ سالگی تبش قطع نمیشد پروفن داد با دوز کم 

الانم ۱۹ ماهشه بازم بهش داد پلی من اول استامینوفن و شیاف میدم بعد پروفن 

اره خب تا تبش قطع بشه ۴ ساعتی همین ک تب قطع شد ۶ یا همون ۸ ساعتی روال عادی خود دارو

اره 4 ساعتی خوبه

اسی نذار 8 ساعت به 8 ساعت

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
پسر منم ۱ سالگی تبش قطع نمیشد پروفن داد با دوز کم الانم ۱۹ ماهشه بازم بهش داد پلی من اول استامینوفن ...

پروفن برا تب های ویرووسی خوبه. با استامینوفن با فاصله 3-4 ساعت از هم تجویز میشه کلا تبو میبره‌‌.‌ 

خدایا به همه مامانا کمک روزهای سختِ مریضی بچه نداشته باشن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند