2777
2789

من ۱۷سالمه دقیق از وقتی یادمه خیلی بچه بودم همیشه پدرم دست بزن داشت تا میخواستم بازی کنم بد جور منو با کمربند میزد حتی الان که بزرگ شدم مثلا یه شب پا میشم

میرم آب میخورم بلند میشه محکم سیلی میزنم چرا بیدارم کردی

پدرم معتاده‌ آبجیم میگه همیشه به مامان خیانت می‌کرده ولی مادرم خیلی نر پرسته حتی چند بار بهش گفتیم اهمیت نداد همیشه میگه پدر باید بچه رو مثل سگ بزنه 

از بچگی همیشه هیکلم رو خیلی مسخره می‌کردید چقدر لاغری شبیه روحی اصلا اعتماد بنفس ندارم 

مامانم همیشه خیلی دلش میخواد منو شوهر بده 

امشب کلی بهم حرف زدن چقدر لاغری چقدر زشتی بابام گفت اگر فلجی تو خونه ما بود بهتر بود تا این دختر بعدش گفت البته اینم چند وقت دیگه فلج میشه میوفته رو دستمون 

چند روزه شدید مریض شدم تب کلیه درد لرز  قرار بود ببرن دکترن یهو اینجوری کردن 

کاربری دست دو تا دوست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم میگفتم اگه سگ تو خونه بود شرف داشت به یه معتاد بیعار. 

تو نگو کتک نخوری اما من بودم میگفتم قطعا

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

چه تلخ عزیزم ولی فرار کردن گزینه ی خوبی نیست درسته تو خونه آرامش نداری ولی بیرون خونه هم همه گرگن 

تنها راه نجاتت اینه که درس بخونه مثلا اگه فرهنگیان دوست داری میتونی شهر دیگه قبول شی دوران دانشجویی هم اندک حقوقی داری خودتو راجت میچرخونی

خاک توسرهمچین پدرهایی  

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
درسم اصلا خوب نیست چند روز هم نرفتم مدرسه

پس محکومی به زجر 

باید باید درس بخونی هرطور شده راه دیگه ای نیست 

بدون درس شوهر خوبم گیرت نمیاد 

و اینکه به خدا وصل شو همه مسائلت حل میشه

حسبی الله ❤
من بودم میگفتم اگه سگ تو خونه بود شرف داشت به یه معتاد بیعار. تو نگو کتک نخوری اما من بودم میگفتم قط ...

هم معتادها هم رفیق باز هم میگن خیانتکاره 

کاربری دست دو تا دوست 
پس محکومی به زجر باید باید درس بخونی هرطور شده راه دیگه ای نیست بدون درس شوهر خوبم گیرت نمیاد و اینک ...

چجوری درس بخونه میگه کلیه اش مشکل داره اول بایددرمان بشه

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
هم معتادها هم رفیق باز هم میگن خیانتکاره

جالبه بازم مادرت طرفدارشه؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
پس محکومی به زجر باید باید درس بخونی هرطور شده راه دیگه ای نیست بدون درس شوهر خوبم گیرت نمیاد و اینک ...

درسم خیلی ضعیفه روحیه ندارم رشته بدی رو انتخاب کردم 

همیشه میزنم تو سرم تو تنبلی تو افتضاحی همیشه منو با بقیه دخترا مقایسه میکنن

کاربری دست دو تا دوست