2777
2789

6روزه تاخیر دارم از دو هفته پیش کمر درد سینه درد تخمدان راستم درد میکرد سردرد و بی حالی و ترشح داشتم و بعد پری هم تست زدم منفی بود و دیروز هم رفتم ازمایش منفی بود همش حس میکنم میخام پری بشم ولی میبینم ببخشیدا ترشح دارم 

و دوره هام منظمه و 32روزس

ماه پیش سونو دادم خداروشکر کیست و مشکلی نداشتم

خدایا این نبود رسمش

احتمالش هست

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الانو نمیدونم ولی زمان مامانم این اتفاق افتاد براشازمایش داد منفی بود بعدش سونو داد تو سونو مثبت بود

منم گفتم تا اخر این هفته صبر میکنم بعد میرم سونو

خدایا این نبود رسمش

تست زدی یا آزمایش دادی؟؟ آزمایش که خیلی دقیق هست از یک هفته قبل موعد هم نشون میده

تست هم من چهار بار تجربه‌ی بارداری داشتم( دوتاش سقط شد) هر چهار بار دو روز بعداز موعدم بی بی چک زدم چون عجله داشتم و بی بی چک هاله خط دوم رو انداخت که فرداش رفتم آز مثبت بود  

دعا کن عزیزم

چشم، انشالله خبرای خوبی بشنوی😍❤️

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
انشاالله که خدا منو صاحب بچه میکنه

انشاالله عزیزم

هفته ی دیگه سونو بدی بفهمی نی نی داری هم کلی خوشحال بشی هم بیای تاپیک بزنی خبر بارداری تو بدی و مارو خوشحال کنی 😍😍😍 الهی آمین💖

جفتش ولی متاسفانه منفی بودن

نمی‌دونم بعیده خیلی باردار باشی من خودم تخصص بی بی چک و آزمایش بارداری گرفتم اینقدر که تحت فشار بودم مورد شما اگه باردار باشی و نه بی بی نشون بده نه آزمایش معجزه اس 

راستی شش روز از موعدت گذشته یا از اقدامت؟؟؟ 

2810