2777
2789
عنوان

تجربی آسونتره یا انسانی کدومو برم

127 بازدید | 24 پست

درسای کدومشون کمتر و اسونتره ؟اکثرا میگن انسانی راحت تره خودم تجربیو دوست دارم و علاقه دارم ولی همه میگن سخته و درساش سنگینه….نمیتونی بخونی

میشه بگین درسای انسانی چجورین و بیسترشون درمورد چیه و درسای تجربی چجورین و بیشترشون چیه؟

من به شغلای تجربی هم بیشتر علاقه دارم ولی به شغلای انسانی علاقه خاصی ندارم

نمره درس مطالعاتم هم اکثرا کم بود درساش برام کسل کننده بودن خصوصا قسمت تاریخش که درمورد شاهای قدیم بود از عربی هم خوشم نمیومد سخت بود برام یاد گرفتنش ولی نمره علوم و زبانم زیاد کم نبود 

از بس همه کفتن تجربی سخته میترسم برم

الان نمیدونم چکار کنم چه رشته ایی برم که اسون باشه و موفق شم

با توجه به حرفایی که گفتم شما بگین کدوم رشته مناسبمه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو بگم..همش سخته😂💘

منی گ گرافیکم هنوز ک هنوزه دارم میکشم از سختی هاش چ برسه انسانی و تجربی🚶🏻

هرچی ی سختی داره دیگ..مثلا انسانی ادبیات تخصصی داره و حفظی زیاد داره..من شنیدم سخته

تجربی هم سخت تره باز

آسون ک نیستن خلاصع

گُلْی کِِه آنْ روُز دیْدًمْ
اینو بگم..همش سخته😂💘منی گ گرافیکم هنوز ک هنوزه دارم میکشم از سختی هاش چ برسه انسانی و تجربی🚶🏻هرچ ...

پس چکار کنیم

تجربی هم عربی داره زبان دارهدپایه یازدهم تاریخم داره که فوق العاده سخته به تظزم تجربی بهتره .. ولی ا ...

تجربی خیلی سخته؟؟؟؟؟

انسانی درساش اسونترت؟

من انسانی خوندم دروس تفهمی باید قدرت تحلیل کردن مسائل اجتماعی تو درس جامعه شناسی و  تاریخی رو داشته باشی عربی سنگینی تری نسبت به رشته های دیگه داره ریاضیشم فقط آماره و خیلی راحته و دروسی مثل فلسفه و منطق که باید بازم هوش تفهمیت بالا باشه و یه سری تک کتاب دارین مثل منطق مثل روان شناسی جغرافیا رو بر خلاف بقیه رشته ها سه پایه دارین و بقیه درسای عمومی

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اینو بگم..همش سخته😂💘منی گ گرافیکم هنوز ک هنوزه دارم میکشم از سختی هاش چ برسه انسانی و تجربی🚶🏻هرچ ...

گرتفیک سختیش چیه

من انسانی خوندم دروس تفهمی باید قدرت تحلیل کردن مسائل اجتماعی تو درس جامعه شناسی و تاریخی رو داشته ...

حفظیاش سختن؟

کلا رشته سختیه یا نه؟

از تجربی سختتره؟

تجربی خیلی سخته؟؟؟؟؟انسانی درساش اسونترت؟

من خودم فارغ تحصیل رشته تجربیم 

خوب طبق علاقه خودم تجربی برام خیلی راحت تره از انسانیه

ولی رقابتی که توی تجربی هست خیلی بیشتر انسانیه 

برا کنکور دادن بچه های تجربی هرسال به مشکل میخورن و خلیاشون پشت کنکور میمونند .. 

حفظیاش سختن؟کلا رشته سختیه یا نه؟از تجربی سختتره؟

قابل قیاس ب رشته های ریاضی و تجربی نیست انسانی تو یه دنیا دیگه اس من مشکلی که داشتم حجم درسا بود بدون پلن نمیتونستم همه رو بخونم جمع کنم 

بنظرم اگه دختری هستی که قدرت بیانت خوبه به تاریخ علاقه داری به ادبیات و شعر علاقه داری برو وگرنه جفت رشته ها رو ت بخونی سخت نیستن

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
حفظیاش سختن؟کلا رشته سختیه یا نه؟از تجربی سختتره؟

اگه رشته ی راحت میخوای کلا نظری نیا برو هنر

من خودم فارغ تحصیل رشته تجربیم خوب طبق علاقه خودم تجربی برام خیلی راحت تره از انسانیهولی رقابتی که ت ...

چرا میمونن پشت کنکور؟

منم به تجربی علاقه دارم فکر میکنم زودتر عز انسانی یادش میگیرم

2810