2777
2789

دوماهه دارو مصرف میکنم همه چیزم خوبه 

آمادگی دارم ولی باردار نمیشم 😭😭

این ماه سینال اف و اچ سی جی هم زدم هنوز یه هفته به پریودیم مونده ولی پریود شدم 😭😭

ازدواج دوم هستم میترسم دیگه تا عمر دارم بچه دار نشم هنوز ۲۸ سالمه خدایا حق مادر شدن ازم نگیر😭😭

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج قبلیم بچه دار نمی‌شدم خدایا این چه بلایی میخوای سرم بیاری 😭😭 یعنی به اندازه یه گربه یا یه حیون برا خدا ارزش ندارم که اونا بچه دارن من نه!!!😭☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه مادرشدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

بچه نداری کلا ؟

استرس داشته باشی اوضاع بدتر میشه که

بایستی بیخیال باشی

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

عزیزم همه ی ازمایشا و سنوها و عکس رنگی رو انجام دادی؟؟؟

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

اروم باش 

دوماه که چیزی نیست عزیزم 

تا یکسالم‌طببعیه 

پس خدا مزد دل کسایی رو بده که سالهاس بچه ای ندیدن 

من خودمم نزدیک دوساله اقدامم هیچی 

برام دعا کن تروخدا 

منم دعا میکنم براتم ی ایت الکرسی میخونم 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

2ماه اقدام کردی، وناامیدی

چندین سال ازدواج قبلمم اقدام بودم ولی نشدم تخمدانام یکم تنبله ولی تخمک دارم این ماه یه عالمه هم فولیکول داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم همه ی ازمایشا و سنوها و عکس رنگی رو انجام دادی؟؟؟

این سونو هست هیچ مشکلی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخخخخ منم ماه پیش سینال اف زدم و اچ سی جی اما نشد

نا امییید ترییینم دیگه بیخیال دکتر و اینا شوم میسپرم ب سرنوشت

ولی تو دلم آشوبه هر شب با گریه میخوابم منم میخوام مادرسدنو تجربه کنم بغیر طعنه های اطرافیان دل خودم و شوهرم خونه

کاش یکی بهم میگفت ی سال دیگه ۵ سال دیگه...ی تاریخی باردار میشی خیالم راحت میشد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
2810