دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نگرانیم بیشتز از اینه که چرا به جایی اشاره میکنم نگاه نمیکنه
تا ۳ سالگیش صبرکن
صبور باش
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دختر من خودش غذا میخوره قاشقو میخواد برداره نصفشو ک میریزه رو خودش بقیشم برعکس میکنه میخوره .🤣🤣
اره دختره منم این طوریه
بعد به عروسکاش غذا هم میده یا میاره بهشون شیر بدم🤣🤣🤣
گاهی وسط کارام میاد دستمو میکشه که بیا بشین بعد عروسکشو میاره میگه شی شی یعنی شیرش بده
خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران وهمراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
۱۶ ماهشهدکتر بردم گفت از نظر من هیچ مشکلی نداره و اینکه اتیسم تا ۱۸ ماهگی قابل تشخیص نیست
الهی🥺ببوسش از طرف من
نگران نباش
برای آرامش خودتم ببرش یه دکتر دیگه و مشاور راهنماییت میکنه چیکار کنی
پسر دایی همسرم یادمه خیییییلی دیر به حرف افتاد.همش عه او او عه میگفت و خودشم میدیدم عصبی میشه نمیتونه حرف بزنه.اما یهو هم شروع کرد حرف زدن مغزمونو دیگه خورد❤😅