دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بچه ی من الان داره وارد ۳ سال میشه تازه یاد گرفته جمله سازی کنی اونم درحد ۳ الی ۴ کلمه
مثلا میگه بابا بستنی بخریم
یا میگه غذا بده یا میگه لباساتو بپوش
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بگم برو فلان چیزو بیار میره میاره مثلا دیشب گفتم سس رو بده رفت از اون وره سفره آورد
با لیوان خودش آب میخوره ولی خوب بلد نیس با قاشق غذا بخوره
خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران وهمراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
من دخترم ی سال و هفت ماهشه هنوز چند تا کلمه بیشتر نمیگه . ددر . به به . بده . نه . ماما و بابا گاهی اوقات . ولی کامل میفهمه چی میگم چیزی مبخوام . حرف میزنه ها ولی نامفهوم 🥰
دحتر اولم ده ماهگی شروع کرد حرف زدن . دختر دومم تا دوسالگی اصلا حرف نزد .الانم کلاس اوله
بچهام۱۸ماهشونه. دخترم خوبه زرنگو باهوشه اما پسرم نه تازه یادکرفته چن قدم برداره بعد میفته. تمرکز ودق ...
ببین ماهی زیاد بده بخوره
دوقلوهای منم نارس دنیا اومدن چشم پسرم انحراف داشت از سه ماهگی مشخص بود بردم پیش متخصص گفت انقد باید ویتامین بهش بدی بدن رشد کنه خوب میشه و ماهی سالمون خیلی تاثیر داره
خدارو شکر اینارو دادم از صدرصد ۹۰ درصد خوب شد
من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️