2777
2789
عنوان

پسری که میگه پول بگیر از خانوادت شاید اونجوری تونستیم ازدواج کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا سن ۳۷سالگی چه غلطی میکرد مجرد وبی خونه هم هس ...والا برادرای من وخود شوهرم تا ۳۷ خونه دار شدن .....درضم اون اصلا نباید ازدواج کنه اختلال شخصیتی داره بیماره...تو هم بیماری دقیفا اگه با اون ازدواج کنی...هرکیم با اون ازدواج کنه حتما طلاق میگیره اما چون سیریش تشریف داره بیچاره زنه رو هم طلاق نمیده فقط زجرش میده متاسفم برات همه چی رو میدونی به جای اینکه به خودت فکر کنی به فور اینی که اون زن بگیره خوشبخو بشه تو حسادت کنی ...اون هرکی رو بگیره بدبخت میکنه نه خوشبخت

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
پسرای عتیقه اگه کلکسیون بودن این مورد شما از همه بیشتر میدرخشید😐البته خودتم نرمال نیستی که میخوای ا ...

من یه جورایی ازش متنفرم 

نمیتونم حسمو دقیق بگم

دلم میخاد بدترین بلاها سرش بیاد 

ولی یهو عین دیوونه ها انگار یه چیزی گم کردم 

با تمام وجود دلم میخادش 

کاربری دست ٣ نفره
تا سن ۳۷سالگی چه غلطی میکرد مجرد وبی خونه هم هس ...والا برادرای من وخود شوهرم تا ۳۷ خونه دار شدن ... ...

مطمعنم نیستم که بدبخت سه 

اگه بدبخت میش د همین لحظه ازش جدا میشدم 

اونقدر ناراحتم کرده انگار میخام باهاش بمونم زجرشو ببینم 

کاربری دست ٣ نفره

من قبلنم بهت گفتم بیخیال این آقا شو پولکیه و فقط دوست داره از خانوادت پول بگیری براش 

این که بهت محبت می‌کنه و هوا تو داره هم یک سال بعد ازدواج کم رنگ میشه 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مطمعنم نیستم که بدبخت سه اگه بدبخت میش د همین لحظه ازش جدا میشدم اونقدر ناراحتم کرده انگار میخام باه ...

نه تو نمون بزار بره هر غلطی میخواد بکنه با همچین مریضی هیشکی خوشبخت نمیشه برای خودت توجیه برای موندنت درست نکن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

ببین همه ما کلی آسیب داریم، ایشون هم عقده پول داره پس نمیشه گفت چون عقده پول داره آدمی نیست که به درد زندگی بخوره اما اما اما 

باید ببینی این عقده درمان میشه یا نه 

اگر در برابر پذیرش این مشکل و آسیب مقاومت میکنه و درمان نمیخواد هرگز و هرگز باهاش ازدواج نکن، اما اگر مطمئنی که درمان میشه بهش فک کن 

در مورد اینکه میگی فراموشش کنی و حسرتش نمونه، ببین به خودت بستگی داره، توو نمیدونی آینده چی میشه پس بهترین کار اینه که بابت تصمیمت فکر کنی تا پس‌فردا اگر به قول خودت رفت با ی دختر پولدار ازدواج کرد حسرت نخوری، تو نمیتونی خودت رو توو دنیای موازی تصور کنی و تصمیم بگیری. دنیا خیلی بزرگه اگر به هم زدید و اون رفت با یکی دیگه خوشبخت شد جای تو رو تنگ نمیکنه، تو هم میتونی ی گوشه دیگه از این دنیای بزرگ خوشبخت بشی، اینکه بگی اگر ولش کنم فلان میشه بهمان میشه اصلا دلیل درستی برای موندن نیست 

اگر کات کردی و تلاش کردی مطمئن باش موقعیت بهتری خواهی داشت