2777
2789
عنوان

پسری که میگه پول بگیر از خانوادت شاید اونجوری تونستیم ازدواج کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول خودتو باور کن جایگاهتو ببین زندگی خیلی پیچیده تر از این حرفاست کسی که چشمش سیر نباشه و دائم در حال قیاس باشه یه اختلال داره هم به خودش ضربه میزنه هم به تو ... باید تورو ببینه باید تورو با اینی که هستی بخواد ..

در ضمن مگه خودش چیه که اینقد انتظار داره بهش بگو باشه تو خونه و ماشین داشته باش منم جهاز خوب میارم .‌‌ به نظرم اون فقط داره برای ظاهر زندگی میکنه 

چیت کمه وابسته یه مردی باشی که 40 سالشه و نمیتونه خشتکشو بالا بکشه جمع کن برو بابا عقده ای کم دورته که اینو میخای تحمل کنی؟ 😐

چند وقت دیگه دنبال راه جدایی هستی و آله و بل 

به نظرم از همین الان بگو نمیخای 

وگرنه من این متنو خوندم اعصابم خورد شد یعنی چی چشم و هم چشمی داره 

والا آدم تنها بمونه خیلی بهتر ازین زندگیه

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

والا حقیقتش من حس خوبی از این خصوصیاتش نگرفتم. آخه پس فردا مردم دار بودن این پسر به چه دردت میخوره؟ اکتیو بودن و شوخ بودنش به چه دردت میخوره؟ موارد مهمی مثل چشن و هم چشمی و پول پرستی خیلی در آینده اذیتت میکنه عزیزم. بازم خودت بهتر میدونی. 

بابا ول کن این چ آپشنی داره ک چسبیدی بهش بلاکش کن بره پی زندگیش

ن مرده ن جنم داره ن عرضه داره

این اخلاقای خوبیم ک گفتی فقط ب درد دوستی و رفاقت میخوره ن ازدواج ک بحث ی عمر زندگیه 

ی کلام بگم پیرت میکنه و خیلی موقعیت های بهتری برای تو هست اون ک بهتر از تو گیرش نمیاد

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

وایییییییییی  به قران این مرد از نظر روانی مشکل خودبرتر پنداری داره به قران اخلاقش غیر قابل تحمل عزیزم همه مردا شوخ اکتیو مردم دار باید باشن بعد کسی که تا ۳۷مجرد مونده  به خاطر وسواس فکریه که داره در نتیجه داور دقت کن

خود پسره خانواده پولدار داشت؟

دقیقا همین شرایط دوست شما رو داشت

بابا بازنشسته مامان خونه دار وضع خیلی خیلی معمولی

همه چیو برند و اصل آنچنان از دختره خواست جهاز ميلياردي 

خودش هیچی نداشت

❤یا امام رضا(ع)❤به خودت سپردم غمی را که بی‌صدا قلبم را میخورد
2810