2777
2789
برده بودم همه چی. میوه و خوراکی برداشته بودم.تخمه و … اونجا هم خریدم. دو تا دونه سیب آورده بود با ی ...

پس تو هم لیست میوه ها وخوراکی هارو بفرست

اخه گفتی هیچی نخوردید توی راه واینا فکر کررم چیزی نبردی 

اینجور ادما بی محبتن همه چیو توی منفعت و پول میبینن

حال به هم زنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
برده بودم همه چی. میوه و خوراکی برداشته بودم.تخمه و … اونجا هم خریدم. دو تا دونه سیب آورده بود با ی ...

ایشون رو ببر بفروش موزه پول چهار تا سفر دیگه ازش در میاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضع مالی بسیار خوبی دارن و سفرای خارجی و… به راه

حالا بعدش چی گفت؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینا دیگه کی هستن خدا

اگه پیجشو بدم بهت 

اگه بیای ببینی چه زبونی میریزه و چه عشوه هایی میاد واسه بقیه

یعنی ویترینو که ببینی میگی آدم حسابیه ..! 

اینقدرم زبون درازه. عوضش من همه چیو میریزم تو خودم…🥲

چی گفتتتت پشمام بیشتر ازز این نمیریزه

اومد بگه زیاد ریختی منم بلاک کردمش

الان تو چنتا پیام رسان پیام داده. باز نکردم ولی نوتیفیکشنش اومده برام. اولشو دیدم که پرو بازی درآورده. بزار ببینم میشه اسکرین گرفت

پس تو هم لیست میوه ها وخوراکی هارو بفرستاخه گفتی هیچی نخوردید توی راه واینا فکر کررم چیزی نبردی اینج ...

قربونت بشم من که از این اخلاقا ندارم. روز قبلش ماشینو بردم سرویس دو تومن پام در اومد. فقط برای اینکه راحت بریم تو راه نمونیم. تو ماشین ی لیوان آب دست من نداد. منم برای اینکه اذیت نشه هیچی نگفتم. باز اونجا هم بهش هر چی آورده بودم تعارف کردم. آخه دیگه چهارتا دونه میوه تو همه خونه ها پیدا میشه. شرمم میاد بگم این چیزا رو. 

من خیلی ضربه خوردم از این اخلاقام. همه چیو میریزم تو خودم اونوقت طرف پرو میشه. این دختره هم خیلیییی پرو و زبون دراااز

2810