2777
2789
عنوان

چرا استمرار نمیتونم داشته باشم

127 بازدید | 20 پست

اصا هرکاری میخوام بکنم نصفه ول میکنم

افسردگی هم دارم ولی شرایط درمان ندارم

خستم کرده دیگه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

خودتو‌ مجبور کن به انجامش

مثلا اگر میخوای زبان یاد بگیری

خودتو مجبور کن حداقل ۲ ساعت تایم بزاری براش

برای خودت تنبیه در نظر بگیر که اگه امروز نخوندم فردا دوبرابرش باید بخونم

این یه مثاله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو‌ مجبور کن به انجامشمثلا اگر میخوای زبان یاد بگیریخودتو مجبور کن حداقل ۲ ساعت تایم بزاری براشبر ...

بخدا اگ استمرار داشتم بهترین رتبه و رشته رو میاوردم ولی طوری بودم امسال که سر جمع تو کل سال ۱۰ ساعتم نخوندم مث ادم

خستم از خودم اصلا پایبند نیستم

انجام نمیدم جریمه رم ول میکنم بیشتر ناامید میشم

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
مثل من، منم همه ی کارام نصفه است و نیمه تموم

دقیقا😭

منم از یک شاخه به این شاخه میپرم

تا به الان که ۲۱ سالمه کل رشته های موجود روی کره‌ی خاکی رو عوض کردم تا رسیدم به این یکی تا ببینم چی میشه گاهی وقتا دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار

بهش میگن overthink

چون انگیزه نداری علتش اینه

خب باید چیکار کنم دهن خودمو صاف میکنم اصا حتی نمیدونم ب چی علاقه دارم چخبره

منم از یک شاخه به این شاخه میپرمتا به الان که ۲۱ سالمه کل رشته های موجود روی کره‌ی خاکی رو عوض کردم ...

وایییی😭😭تف بهشششش اه

اره

اول اینکه اصلاً علاقه داری به رشته خاصی یا نه؟

دوم اینکه تو اگه میخوای شروع کنی باید یک هفته روزی ساعت مطالعت ۴ الی ۵ ساعت باشه به مراتب ببریش بالا مثلا من اوایل یه روز ۱۰ ساعت میخوندم فرداش خسته بودم درسو میبوسیدم میذاشتم کنار

بعد اینکه علت بهم ریختن استمرارت باید بدونی من آدمی بودم که اگه ساعت ۱۰ صبح پامیشدم میگفتم نه دیگه دیر شده من باید از ۶ صبح میخوندم الان خودمو عادت دادم حتی ساعت ۹ شبم‌از خواب پاشم میشینم میخونم میگم میتونی تا ۱۱ شب ۲ ساعت بخونی ۲ ساعت بهتر از هیچیه

انگیزه ایجاد کن تنوع ایجاد کن هرروز تو خونه نخون من روزای فرد تو خونه میخونم روزای زوج کتابخونه ام ۷ روز پشت سرهم خوندی یه روز کمتر بخون جاش برو تفریح که ذهنت یکم ازاد بشه

به تغذیت به روح و روانت برس حتما برو روانشناس نیاز بود برو روانپزشک 

خب باید چیکار کنم دهن خودمو صاف میکنم اصا حتی نمیدونم ب چی علاقه دارم چخبره

تکلیف خودتو معلوم کن ببین اصلا برای چی داری درس میخونی مثلا یکی هدفش پوله میگه برم دندون پول بزنم به جیب یا یکی هدفش اینه که هم پول در بیاره هم هنری باشه میره خیاطی اول ببین چی دوست داری و چی میخوای بعد جدی بشین بهش فکر کن که اگه تلاش نکنی هیچ اتفاق خاصی نمی افته فرصت رفته دیگه جبران نمیشه مخصوصاً الان که فرصت ترمیم شده یکبار قدر فرصتتو بدون و جای پشیمونی نزار

امیــــدی هسـت چـون خدایــی هـست ⁦❤️⁩.....
از کم شروع کن مثلا بگو هدفم اینه ۲ ساعت بخونم وقتی تموم شد به خودت جایزه بده و دوباره هدف تعیین کن

تاثیر دازه واقعا؟

2810