2777
2789
عنوان

یک ماهه که زندگیم مختل شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 68 پست
خب دیگه پس خیلی بهش گیر نده... صبر کن بزار بزرگ تر بشه . نهایت اگه دیریاد میگیره می‌بری کار درمانی ر ...

یه سری کارا رو به راحتی تقلید میکنه

ولی الان چند وقته دارم صدای حیوونا رو بهش یاد میدم انگار نه انگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا بجایی اشاره میکنم اصلا جهت اشارمو نگاه نمیکنهتو نت خوندم یکی از علائم اتیسم هستمیبرمش خانه بازی ...

مثل پسر منه تازه الان ک س سال و ۸ماهش هست خیلی وسایل رو یاد گرفته قبلا میگفتم فلان چیز رو بیار اصلا واکنش نشون نمیداد ولی میتونم بگم این یکی دوماه واقعا عالی شده خیلی پیشرفت کرده چون باهاش کار کردم قبلا اصلا بهش توجه نمیکردم میرفتم سر کار پیش بقیه بود اوناهم ی گوشی بهش میدادن 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
شاید تی وی زیاد دیده بخاطر اونه

اره همش سرش تو گوشی هست ی مدت هست کمتر میدم دستش 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
نگران نباش ،دختر منم ۱۹ ماهشه ، با انگشتم که اشاره می‌کنم زیاد توجه نمیکنه ، بچت با غریبه ها ارتباط ...

اره ارتباطش عالیه،تو خانه بازی دوس داره بره بغل بابای بچه ها،بهشون لبخند میزنه با ذوق براشون دست میزنه

به اسمش واکنش داره.دالی بازی ام دوس داره

کلمه هم حس میکنم کم میگه

ماما،بابا،دده،دالی،الو،آرتین و اسم خودم

اینا رو میگه

خب اوکی هست پس چرا میگی اوتیسم هست؟؟

اصلا پسرمو اگه ببینید یه بچه کاملا نرمال هست و بسیار اجتماعی و خنده رو

ماه پیش بردمش چکاپ دکتر گفت چرا تعداد کلمه هایی که میگه کمه و چرا به جایی اشاره میکنم نگاه نمیکنه،کفت نمیخام برچسب اتیسم بزنم اما حواستو جمع کن

البته اینم بگم خیلییی تی وی براش روشن میکردم قبلا

مثل پسر منه تازه الان ک س سال و ۸ماهش هست خیلی وسایل رو یاد گرفته قبلا میگفتم فلان چیز رو بیار اصلا ...

دقیقاا بهش وسایل رو میگم بیاره اصلا انگار نمیفهمه

ولی دستورات ساده مثل بشین و پاشو برو و اینا رو میفهمه

دکتر هم به من گفت از موبایل و تلوزیونه که من کامل قطع کردم

منم باهاش بازی نمیکردم

اصلا پسرمو اگه ببینید یه بچه کاملا نرمال هست و بسیار اجتماعی و خنده روماه پیش بردمش چکاپ دکتر گفت چر ...

شاید بخاطر تی وی نقص توجه گرفته باشه ولی کلماتش خوبه نسبت ب پسرم من پسرم ۲سالگی بابا ماما اب و چندتا اسم میگفت

اره ارتباطش عالیه،تو خانه بازی دوس داره بره بغل بابای بچه ها،بهشون لبخند میزنه با ذوق براشون دست میز ...

دختر منم کم حرف میزنه حتی کمتر از بچه ی تو ، پسرمم کم حرف می‌زد، نگران نباش ، علائم بچه های اوتیسمی رو نداره

دقیقاا بهش وسایل رو میگم بیاره اصلا انگار نمیفهمهولی دستورات ساده مثل بشین و پاشو برو و اینا رو میفه ...

باورت میشه پسرم ماه پیش دستورات رو اجرا کرد البته خودمم تعجب کردم مادر شوهرم بهش گفت برو کیفم رو بیار رفت اورد بعد گفت حالا چادرم رو بیار رفت اورد کلی ذوق کردم تو دلم😂

واقعا حالمو بد کردمیگفت پسرت دیر شروع کرده به راه رفتن؟در صورتی که پسرم ۱۴ ماهگی راه رفت الانم کاملا ...

دکترت رو عوض کن بنظرم؛راستی من شربت امگا۳دارم به پسرم میدم خیلی تاثیر داشته براش هرچند ب زور میخوره خیلی گریه میکنه