2777
2789
عنوان

یک ماهه که زندگیم مختل شده

2399 بازدید | 68 پست

سلام خانوما

من یه پسر ۱۶ ماهه دارم و تقریبا یه ماهه همش فکر میکنم اتیسم داره

خسته شدم از بس سرج کردم و به نتیجه ای نرسیدم

گاهی فکر میکنم خودم بیمارم!

کسی با بچه های نازنین اتیسم در ارتباط بوده و از نزدیک دیده؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم خیلی دوران بدی هست منم بچم تا ۱۰ماهگی ب اسمش واکنش نشون نمیدادم چقد اظطراب کشیدم اون دوران الان چند وقته هم درگیر جمله بندیش هستم فک میکردم اوتیسم هست ولی خب هیچ علائمی نداشت ب جز تکرار طوطی وار ک الان ک جمله بندیش اوکی شده تقریبا ۹۹درصد تکرار نمیکنه اون یک درصدم وقتی بلدنباشه جواب بده تکرار میکنه 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
بردمشگفت از نظر من اوکیهفقط تست شنوایی سنجی نوشت براش که از نظر من شنوایی پسرم اصلااا مشکل نداره

اگ ب اسمش واکنش داره و ارتباط چشمی داره و اجتماعی هست و اجازه میده بغلش کنی اوکی هست

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
پسرت چجوریه مگه

مثلا بجایی اشاره میکنم اصلا جهت اشارمو نگاه نمیکنه

تو نت خوندم یکی از علائم اتیسم هست

میبرمش خانه بازی بیشتر دوس داره راه بره اصلا ندیدم با توپ و ماشینا بازی کنه ،جدیدا هم از حموم به شدت میترسه

بردمشگفت از نظر من اوکیهفقط تست شنوایی سنجی نوشت براش که از نظر من شنوایی پسرم اصلااا مشکل نداره

خب دیگه پس خیلی بهش گیر نده... صبر کن بزار بزرگ تر بشه . نهایت اگه دیریاد میگیره می‌بری کار درمانی ریشه یابی میکنن

اگ ب اسمش واکنش داره و ارتباط چشمی داره و اجتماعی هست و اجازه میده بغلش کنی اوکی هست

بله به اسمش واکنش داره

کاملا ارتباط چشمی برقرار میکنه حتی با غریبه ها

بغل دوس داره و بیرونم میریم بغل یه سریا که نمیشناسه هم میره(البته حواسش هست که ما اونجا باشیم و ما رو کاملاا از غریبه ها تشخیص میده)

الان چند وقتشه گل پسرت؟پسر من به اسمش واکنش داره

الان ۳سال و ۸ماهش هست؛همه چیش اوکی هست ولی خب هرچیو باید چندبار بهش بگم تا متوجه بشه گزارش دهی هم نداره بلد نیس بگه رفتم فلانجا چیکار کردیم چی خوردیم

مثلا بجایی اشاره میکنم اصلا جهت اشارمو نگاه نمیکنهتو نت خوندم یکی از علائم اتیسم هستمیبرمش خانه بازی ...

نگران نباش ،دختر منم ۱۹ ماهشه ، با انگشتم که اشاره می‌کنم زیاد توجه نمیکنه ، بچت با غریبه ها ارتباط میگیره ؟ مثلا باهاش که حرف بزنن یا دالی بازی کنن ، واکنش نشون میده، بهشون لبخند میزنه ؟ به شنیدن اسمش برمیگرده نگاه کنه ؟

بله به اسمش واکنش دارهکاملا ارتباط چشمی برقرار میکنه حتی با غریبه هابغل دوس داره و بیرونم میریم بغل ...

خب اوکی هست پس چرا میگی اوتیسم هست؟؟