2777
2789

خیلی آدم جدی و مصممیه با اینکه 15 سالشه. 

همیشه انقدر تلاش میکنه تا چیزی که میخواد رو به دست بیاره. خیلی هم هوای خودشو داره. 

بر عکس من ادم بی ثباتیم که هی از این شاخه به اون شاخه میپرم. بی هدف دور خودم میگردم به خاطر *شاید* تصمیماتی که اشتباه گرفتم یا همیشه ترسو بودم.. 

خیلی خودمو باهاش مقایسه میکنم.. 

امشب بهش گفتم من بهت افتخار میکنم.. 

نمیدونم چمه

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اکثر خصوصیات ما ارثیه و دست خودمون نیست

مثلاً من خودم بسیار با تلاش و مصمم هستم هر چی بخوام بدست میارم ولی خواهر و برادرم نه اینجوری نیستن خیلی سخت نمیگیرن 

کاش منم مثل اونها کمی بی خیال بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه داداش خوبیخوش به حالت

مرسی ولی موضوع چیز دیگه ای بود

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

اکثر خصوصیات ما ارثیه و دست خودمون نیستمثلاً من خودم بسیار با تلاش و مصمم هستم هر چی بخوام بدست میار ...

پر تلاش بودن ارثیه؟

نه اتفاقا.. به خاطر این ویژگیت واقعا به خودت افتخار کن

از کودکی بسیار با هوش بودم و مستعد ولی الان که بزرگتر شدم خیلی بخاطر شرایط جامعه ناراحتم خیلی غصه خا ...

نمیدونم چی باید بگم.. متاسفم که ناراحتی از این بابت

آره یه چیزی مثل انرژی درون بدنته صد در صد ارثیه و شرایط محیطی که توش بزرگ شدی تربیت خیلی تاثیر داره

تربیت که صددرصد مهمه ولی به نظرم کسی که مسیرش براش مشخصه و میدونه چی میخواد و مهم تر از اون مطمئنه، قطعا خیلی تلاش میکنه.. 

مثال میزنم خودمو. من دارم برای یه ازمونی میخونم. اگه مجبووور کنم خودمو، حتما میخونم. ولی سستم. خیلی تو ذهنم به همه چیز شک دارم. به میشه یا نمیشه ها و چیزهای دیگه.. فکر و خیال الکی