2777
2789
عنوان

کسی دیده بعد از هرسختی آسانی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 59 پست
انتقام بگیر دلت آروم میشه . وگرنه خیلی خیلی باید زمان ببره تا دلت تسکین پیدا کنه همه چیز عادی بشه. ه ...

نمیدونم چجوری

هر فکری که میکنم واسه انتقام 

باز یه جاییش به خودم امکان داره ضربه بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره متوجه شده واسش مهم نیست دیگهعشق جدید دارهدوست داره زودتر من برم که راحت باشن

نامردیه این همه سال زندگی کنی بچه دار بشی 

اخرش اینجوری بشه. ما همسایمونم همینجوری ولی خب خانمه دو تا پسر بزرگ داره اما مونده سر زندگیش . البته شوهرشم بهشون میرسه . بعضی وقتام میره خونه اون زن دومش بچه هم داره از زن دومش . میگن خیلی ساله زن دوم گرفته

نامردیه این همه سال زندگی کنی بچه دار بشی اخرش اینجوری بشه. ما همسایمونم همینجوری ولی خب خانمه دو تا ...

آره منم دیدم که موندن سر زندگیشون

ولی من تحمل ندارم😭

و شوهرم هم هیج دوسم نداره و ابراز پشیمانی نکرده

دلم خونه زندگی و بچم رو میخاد

تو این سن باز برگشتم سر سفره پدرم😭

بخدا خجالت میکشم

آره منم دیدم که موندن سر زندگیشونولی من تحمل ندارم😭و شوهرم هم هیج دوسم نداره و ابراز پشیمانی نکردهد ...

مادر پدرت چیزی نمیگن؟

مگ میخاست ب همین زودی پشیمون بشه!!  

در حق شما ظلمه میتونه جلوی شما رو بگیره یا مهریتو کامل بده با بچت زندگی کنی. 

مادر پدرت چیزی نمیگن؟مگ میخاست ب همین زودی پشیمون بشه!! در حق شما ظلمه میتونه جلوی شما رو بگیره یا ...

پدرو مادرم حرف خاصی ندارن گذاشتن به عهده خودم

پسرم رو نمیده 

ولی مهریم رو اجرا گذاشتم هنوز که مشخص نکردن

حالا نه که خیلی مهریه میدن شده سالی یکی

2810