2777
2789
عنوان

کسی دیده بعد از هرسختی آسانی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 59 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه خواهر زنده باشیبخدا دلم از غصه درد میکنهموهام همه ریختنصورتم شکسته شدهشوهرم با زنش همش مساف ...

دعا میکنم دورت بگردمم

بخدا من وضعم بدتر از تو نباشه بهتراز تو نیست

گریه کردم برات

غصه نخورر 

از امشب به بعد آروم میشی

حتما روزهای قشنگی خدا گذاشته کنار که اینجوری شده

فقط مراقب خودت و بچت باش

دعا میکنم دورت بگردممبخدا من وضعم بدتر از تو نباشه بهتراز تو نیستگریه کردم براتغصه نخورر از امشب به ...

فدات بشم

قربون اشکات

انشاالله بیایم بهم خبر بدیم که غم دل دوتامون تموم شده

من دوتا از دوستام که خواهر هستند مادرشون وقتی بچه ها کوچیک بودن جدا شد 

خونه دار بود و هرچی پول داره از طریق کمیته هست 

شوهرش انگار زن باز بوده 

زن هم داره ها اما بازم دنبال کثافتکاریه اما دو تا دختراش واقعا دخترای پاک و آرومی هستن. 

باباشون هنوزم داره خیانت می‌کنه 

بچه هاش هیچوقت باباشون رو ندیدن از بچگی 

الان بیست و هفت سالشون هست و متاسفانه بخاطر باباشون و اینجا شهر کوچیکی هست خواهر بزرگه هرکار می‌کنه قبولش نمی‌کنند 

فقط بخاطر پدرش نمیتونه کارمند بشه و واقعا ناراحتم 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

نه پیش باباشه

چقدر سخت 

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

من دوتا از دوستام که خواهر هستند مادرشون وقتی بچه ها کوچیک بودن جدا شد خونه دار بود و هرچی پول داره ...

آره خب یه آدم کثیف تو یه خانواده

روی آینده بقیه آدم های اون خونه تاثیر داره

وای دختر دلم گرفت کهخدا به دلت ارامش بده اون عوصی هم حالا تازسچ بسا همین الان ت دلش میگه چ غلطی کردم ...

نه هیچ پشیمون نیست اصلا

بهم نمیگه که طلاق نگیر😭

نمیدونم واسه خودم ناراحت بشم یا واسه زندگی ازدست رفتم یا واسه بچم یا واسه آبروم که پیش همه تحقیرم کرد بااین کارش😭

همش فکر میکنم دارم خواب میبینم😭

واسم دعا کن

نه هیچ پشیمون نیست اصلابهم نمیگه که طلاق نگیر😭نمیدونم واسه خودم ناراحت بشم یا واسه زندگی ازدست رفتم ...

عزیزم پایان شب سیه سپید است

توکل کن بخدا

خودتو اصلااا اذیت نکن واسه اون ادم بی ارزش نکنه حالا مریص بشی

حتی ارزش اینو نداره بخوای ضعیف بشی  ی سرماخوردگی بگیری

پس اول خودت و روانت و جسم ت

اونا رو از ذهنت بریز دور 

بسپار ب خدا 

2810