2777
2789
یجوری عاشقش بشی ک خودتم حالیت نشه منم اولش همینجوری بودم .همش ناز میکردم میگفتم دوسش ندارم ولی تا یه ...

هرچی دورتر باشه کمتر ببینمش خوشحال ترم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احساس میکنم هنوز سرت بادداره که داری بازندگی خودت و شوهرت بازی میکنی شایدبعدازاینکه جدابشی سرت به سنگ بخوره یا10سال دیگه حسرت این زندگی روبخوری فکروحواست جمع نیست پراکندس الکی دل دادی به یکی که اگه دوست داشت پاپیش میزاشت اونوقت زندگی روالکی گرفتی داری آتیشمیزنی به زندگیت

غبارغم برود،حال خوش شود..
از همون اول دوسش نداشتی?یا به مرور

به مرور

نامزدیمون سنتی بود ولی اویل عقد خیلی براش ذوق داشتم و دوسش داشتم 

کم کم سرد شدم الان حدود یه ساله دوسش ندارم حتی بعضی وقتا بدم میاد

احساس میکنم هنوز سرت بادداره که داری بازندگی خودت و شوهرت بازی میکنی شایدبعدازاینکه جدابشی سرت به سن ...

هیچی دست خودم نیست چکار کنم😭

این حرفایی که گفتی همشونو خودم میدونم بهشون فکر کردم 

به مرورنامزدیمون سنتی بود ولی اویل عقد خیلی براش ذوق داشتم و دوسش داشتم کم کم سرد شدم الان حدود یه س ...

منم اولش نمیخواستمش .بعد عاشقش شدم .بعد یکاری کرد ک پشیمون شدم از همه چی .الانم دوسش دارم اما مطمئنم ک برای زندگی مناسب نیست .و دقیقا مثل تو نمیتونم جداشم‌ چون بد میدونن خانواده و اهل محل

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃
احساس میکنم هنوز سرت بادداره که داری بازندگی خودت و شوهرت بازی میکنی شایدبعدازاینکه جدابشی سرت به سن ...

اونی که دوسش دارم نمیدونم بهم حس داره یا نه 

ولی شاید چون نامزد دارم نمیتونه کاری کنه چون موقع نامزدیم بگه بود ۱۶ سالش بود

به مرورنامزدیمون سنتی بود ولی اویل عقد خیلی براش ذوق داشتم و دوسش داشتم کم کم سرد شدم الان حدود یه س ...

علتش اینه که دلت پیش کسی دیگست، نباید وقتی عقد بودی و متاهلی به کسی دیگه فکر میکردی اگه اینکارو نمیکردی الان مثل اوایل عقدت بلکه بیشتر عاشق همسرت بودی

منم اولش نمیخواستمش .بعد عاشقش شدم .بعد یکاری کرد ک پشیمون شدم از همه چی .الانم دوسش دارم اما مطمئنم ...

خیلی سخته اینجوری من که دارم دیوونه میشم 

حتی گاهی وقتارخودکشی به سرم میزنه ولی هم میترسم هم دوست دارم زندگی کنم

هیچی دست خودم نیست چکار کنم😭این حرفایی که گفتی همشونو خودم میدونم بهشون فکر کردم

بعضی چیزاازدورقشنگن باورکن من خودم ازدواج کردم ولی انقدرپسرعمم ودوست داشتم بعددوسال که فهمیدم ازدواج کرده همش گریه میکردم شوهرمم خیلی خوب بود ولی کارماشوپس دادم شوهرم بهم خیانت کرد بعدفهمیدم چقدردوسش داشتم چقدر خوب بوده ولی من نمیدیدم چون سرم بادداشت الانم جداشدم میبینم پسرعمم خوشبخت داره زندگیشومیکنه من شدم بدبخت عالم

خیلی سخته اینجوری من که دارم دیوونه میشم حتی گاهی وقتارخودکشی به سرم میزنه ولی هم میترسم هم دوست دار ...

ن کار اشتباهی نکن 

فقط اینو بدون هیچکی قرار نیست دلش برات بسوزه .هیچکی قرار نیست تو شب و روز تو باشع پس حرف مردم بیخیال اگه تحملش برات سخته بزن زیرش .فوقش چندماه میفتی سر زبون ملت .بعدم ملت یه اتفاق دیگه میفته تورو کلا یادشون میره .

کلا کارشون اینه بحث اینو ول میکنن میرن برا بعدی 

ولی تو به فکر خودت باش و کار درستو بکن 

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃
بعضی چیزاازدورقشنگن باورکن من خودم ازدواج کردم ولی انقدرپسرعمم ودوست داشتم بعددوسال که فهمیدم ازدواج ...

درضمن مامانت نامردنیست مامانت تجربه داره میترسه شکست بخوری بعد افسرده بشی داره راه درست وبهت نشون میده دست ازبچه بازی برداریجوری باشوهرت برخورد کن که کل فامیل حسرت زندگیتوبخورن حتی همون کراشت 

علتش اینه که دلت پیش کسی دیگست، نباید وقتی عقد بودی و متاهلی به کسی دیگه فکر میکردی اگه اینکارو نمیک ...

من از یازده سالگی اونو دوست داشتم موقع نامزدی فراموشش کردم باز اوند تو فکرم

اونی که دوسش دارم نمیدونم بهم حس داره یا نه ولی شاید چون نامزد دارم نمیتونه کاری کنه چون موقع نامزدی ...

فک کردی عقدوبهم بزنی اون میادتورو میگیره نهایتش مخفیانه ازت سواستفاده کنه ول کنه دیگه تورولایق خودش نمیدونه بعضی اوقات آدما چون بهم نمیرسن روطرف کراشن بعد که دیددست یافتنی هستی خیلی زود ازت سردمیشه

درضمن مامانت نامردنیست مامانت تجربه داره میترسه شکست بخوری بعد افسرده بشی داره راه درست وبهت نشون می ...

اگه کراشم وجود نداشت واقعا رابطم با نامزدم خوب بود

2810