2777
2789
اونوقت اینی که میگید برای خانم ها صدق میکنه یا اونم نه؟

ببینید  بعضا یسری  رفتارای آقایون  مث همین  اخلاقی که دوستمون گفتن شما عااااشق  مجنون هم باشی  ذاتشه  تغییر نمیکنه اگه  بگه چشم فق برا  به دست اوردنشه  ولی مثلا سیگار میکشه میگی نکش قبول میکنه  و نمی‌کشه  چون  ذاتی نیست تغییر میکنه 

همون  خانم هم  همینجوریه  یعنی بالاخره  عاشق ترین هم  باشه  شاید  حالت رفتاری ک از ذاتش بلند میشه  برا چن صبای  قبول کنه  برا لبخند  عشقش   تغییر بده ولی یکجایی تموم میشه

کلا بنظرم زن ومرد ربطی نداره

رنج حرمان نکشیدی که بدانی چه کشیدم🙂❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید بعضا یسری رفتارای آقایون مث همین اخلاقی که دوستمون گفتن شما عااااشق مجنون هم باشی ذاتشه ...

احسنت دقیقا زن و مرد نداره 

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.