2777
2789
عنوان

من لیاقت مادر شدنو نداشتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 46 پست
عزیزم خب تو هم آسیب دیدی کم چیزی نیست انگار داغ دیدی یه جورایی انگار شوهرتو از دست دادی حال روحی ماد ...

انگیزه هیچ کاری ندارم 

ولی بخاطر بچه هامم شده انجامش میدم

ممنون

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون یکی تاپیکو قفل کردی جوابتو اینجا بگیر ما خودمونو جدی نگرفتیم تو زیادی عقده جلب توجه داری با تاپی ...

۵ دفعه تو تاپیک اعلام کردم تاپیکم  فانه 

فارسی دارم حرف میزنم  پیرو تاپیک اون خانوم که مربیش واسش خوراکی گرفته بود و هوا برش داشته بود 

تاپیکام به خودم مربوطه  

سپردمت به خدا 

اون یکی تاپیکو قفل کردی جوابتو اینجا بگیر ما خودمونو جدی نگرفتیم تو زیادی عقده جلب توجه داری با تاپی ...

البته مقصر نیستی با توجه به تاپیک قبلیت تو یه بیماری

۵ دفعه تو تاپیک اعلام کردم تاپیکم فانه فارسی دارم حرف میزنم پیرو تاپیک اون خانوم که مربیش واسش خور ...

ببین عزیزم وقتی میای اینجا بیان میکنی دیگه به خودت مربوط نیست باید انتقاد پذیر باشی 

متاهل🩷🍃
البته مقصر نیستی با توجه به تاپیک قبلیت تو یه بیماری

خوشحالم ارع بیمارم دارم درمان میشم ولی مثع تو فانتزیام چیزای بچگانه نیست سطح دغدغمون خیلی بالاتر از اراجیف شماست 🤌🏻🤣

شما بجای تحلیل بیماری من بشین به خودت نگا کن ببین چه مشکلی داری که شوهرت دائما بهت خیانت میکنه من نمیخواستم بگما ولی خودت شعور نداشتی مشکلات کسیو مسخره نکنی😁

متاهل🩷🍃
خوشحالم ارع بیمارم دارم درمان میشم ولی مثع تو فانتزیام چیزای بچگانه نیست سطح دغدغمون خیلی بالاتر از ...

اونی که شعور نداره تویه شل مغزی تو اول تاپیکای منو مسخره کردی و مشکلاتمو 

منم مثل خودت برخورد کردم و مشکلتو گفتم 

من به کوری چشم بعضیا هیج مشکلی ندارم افراد خیانت کار مریضن و ذاتشون خرابه و ربطی به طرف مقابل نداره از هر روانشناسی میخوای برو بپرس 

امید وارم زمین بگرده و تو هم خیانت ببینی چون این دنیا کسی رو قضاوت کنی از دنیا نمیری مگر که به همون درد دچار بشی 

اونی که شعور نداره تویه شل مغزی تو اول تاپیکای منو مسخره کردی و مشکلاتمو منم مثل خودت برخورد کردم و ...

🤣کی مشکلاتتو مسخره کرد من اگه شعور نداشتم مثع تو نمیومدم بگم بیماری 

دوما اتفاقا پر از مشکلی از تاپیکات مشخصه بیشتر ازاین جوابتو نمیدم چون تو واقعا از منم بیمار تری با مشکلاتی برات اتفاق افتاده حالا هی فشار بخور بای بای درضمن شل مغز تویی که فکر میکنی ملت مثع خودت نفهمن🙂‍↔️

متاهل🩷🍃
🤣کی مشکلاتتو مسخره کرد من اگه شعور نداشتم مثع تو نمیومدم بگم بیماری دوما اتفاقا پر از مشکلی از تاپی ...

اخه من بخاطر اسکل هایی مثل تو فشار نمیخورم😂😂😂

میخای بیا با دست فشارم بده 

🤣کی مشکلاتتو مسخره کرد من اگه شعور نداشتم مثع تو نمیومدم بگم بیماری دوما اتفاقا پر از مشکلی از تاپی ...

بیچاره شوهرت که باید تویه نفهمو تحمل کنه 

سه ساعته به خاطر یه تاپیک فان پاچه منو گرفتی گمشو بابا

بیچاره شوهرت که باید تویه نفهمو تحمل کنه سه ساعته به خاطر یه تاپیک فان پاچه منو گرفتی گمشو بابا

من مثع تو نیستم که بلدم باشوهرم چجوری رفتار کنم همونطورم بلدم چجوری جواب امثاله تورو بدم

حداقل شوهر من تحمل میکنه خیانت نمیکنه خیلی بدبختی دلم واست سوخت🤣🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
بیچاره شوهرت که باید تویه نفهمو تحمل کنه سه ساعته به خاطر یه تاپیک فان پاچه منو گرفتی گمشو بابا

و واقعا دیگه جوابتو نمیدم خیلی بی شخصیت و بی ادبی 

در حدی نیستی دیگه بخوام وقتمو برا تو بزارم شب خوش

متاهل🩷🍃
من مثع تو نیستم که بلدم باشوهرم چجوری رفتار کنم همونطورم بلدم چجوری جواب امثاله تورو بدمحداقل شوهر م ...

دلت برا خودت بسوزه اسکل 

امروز فرداس که شوهرتم نشناسی😂😂😂

2810