2777
2789
عنوان

بیایدددد راجب سقط سوال دارم

133 بازدید | 28 پست

من دیشب بستری شدم سقط فراموش شده دارم تو 5 هفته مونده بود ساک بارداری بدون جنین دیشب قرص زیر زبونی و تو واژینال گذاشتن من سه ساعت بعد دردام شروع شد تاذ2 شب خیلی وحشتناکه بود تا 5 صبح درد کشیدم کمردرد و دل‌درد شدید خونریزی خیلی زیاد تا کم کم لخته بزرگ دفع کردم ی بار ی تیکه بزرگ اندازه گردو افتاد بعداز اون سبک شدم دردم رفت منو بردن سونو هنوز گفتن یکم بقایا مونده دکتر مرخص نکرد بعداز اون سونو باز رفتم دسشویی ی تیکه همونقدری سیاه اومد الان خونریزی کم شد و درد هم اصلا ندارم بنظرتون دفع شد فردا نبرنم کورتاژ

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این ماه کورتاژ نمیکنن

گقت میبریم فردا الان من فکر کنم همون لخته بزرگ بود دفع کردم آنتی بیوتیک زدن بهم گفتن شب ناشتا باش تا دکتر فردا بیاد تصمیم بگیره

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
عزیزم منم همین الان همچین تاپیکی زدم برا جاریم . ورد سقط زیاد بود برات؟

خیلییییی من خودم زایمان اولم سزارين بود این با اینکه جنین نداشت مردم و زنده شدم دیشب تا صبح نخوابیدم فقط درد دارد ها

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خیلییییی من خودم زایمان اولم سزارين بود این با اینکه جنین نداشت مردم و زنده شدم دیشب تا صبح نخوابیدم ...

عزمزمه انشالله  خدا کمکت کنه . جاری منم چند ساعت پیش براش قرص گذاشتن الان زایشگاه داره درد میکه

وقتی سونو گرفتن دفع شده ، چرا قبول نمیکنی، دفع شدهبقایاهم طی 2یا3 پریودی آینده کامل دفع میشه

گفنی دفع شده ولی ی تیکه لخته زده دکتر خودش گفت بخاب ولی اومدم اون تیکه هم افتاد بگم باز سونو بگیرن؟؟؟

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
2810