2777
2789
عنوان

فضای اموزشی ایران خیلی مشکل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 27 پست
آموزش فقط کشور ژاپن کشور ما اصلا ن سواد مالی یاد میدن ن سواد رابطه ی اجتماعی ن فن بیان ن اعتماد بنفس ...

حقیقت رو  گفتی منم موافقم😓

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

یه پزشک به زبان انگلیسی و هویت اجتماعی بیشتر احتیاج داره تا فیزیک و ریاضی

تو دانشگاه باید یاد بگیره ، هویت اجتماعی واقعا فصلهای مزخرفی داشت من امسال نگاه کردم ، پزشک تو دروس اخلاق پزشکی اونچه که باید بدونه اموزش میبینه بقیه اش به تربیت خانوادگیش برمیگرده

زبان و هویت که نمیگم حذف بشه میگم نیاز به امتحان اونم نهایی نیست ، زبان اگه خیلی کل کشور همت کنن بچه ها چهارتا جمله مکالمه بگن دستاورده که اونم تا حالا موفق نشدن

زبان هم به صورت زبان عمومی و تخصصی تو دانشگاه تمام رشته ها میخونن 

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما درس بخون به جایی برس که نقص‌های اصلی رو برطرف کنی.مهمترینش محتوای کتب درسی.خیلی چیزای مهمتر و کاربردی تری باید اضافه بشه.

ایراد گرفتن رو همه بلدن.

فقط با زبان عربی مشکل داری عزیزم؟

انگلیسی هم زبان ما نیست،پس اونو هم باید حذف کنند🤷‍♀️

شما که گوگل سرچ میکنی،درباره لباس و اندازه و مدل موی دانش آموزای ژاپنی و اروپایی هم یه سرچ بکن.قد دامن تا کجا باشه،پوشیدن جوراب یا ساپورت.اندازه چتری جلوی مو،دم اسبی بستن....هر کشور قانون و عرف خودشو داره.همونجور که لباس محلی کشورها هم با هم متفاوته.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
تو دانشگاه باید یاد بگیره ، هویت اجتماعی واقعا فصلهای مزخرفی داشت من امسال نگاه کردم ، پزشک تو دروس ...

اتفاقا من به نظرم باید زبانو تو مدرسه تدریس بشه و به قولی تا دیپلمشو نگرفته نره دانشگاه و اینکه هویت اجتماعی الانو نگفتم ولی می‌تونست یه کتاب بهتر و مفید تر باشه برای دانش آموزان از هر لحاظ که الان هر کدومو بگیم نینی یار تعلیقمون می‌کنه 

و البته اگه نهایی نبود مطمین باش نمبخوندیم همون‌طور که یه کتاب خیلی مفید مثلاً سلامت و بهداشت یا اون یکی که اسمش یادم نیست ولی در مورد ازدواج و به قولی سواد رابطه و اینچیزاست ولی نهایی نیست نمیخونیمش اینجا هم سیستم ایراد داره هم دانش آموزانش😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اتفاقا من به نظرم باید زبانو تو مدرسه تدریس بشه و به قولی تا دیپلمشو نگرفته نره دانشگاه و اینکه هویت ...

اصلا نیاز به خوندن تو خونه نیست اگه درست و کارگاهی اموزش بدن اون چیزی که باید یاد بگیره دانش اموز سر کلاس یاد میگیره 

مثلا ما تو دانشگاه برای درس تنظیم خانواده یه استاد داشتیم لیسانس مامایی بود و ارشد و دکتراش فیزیولوژی خونده بود این کل اون ترم اصلا نه جزوه گفت نه ما جزوه نوشتیم فقط با اسلاید درس داد کلی به بچه ها اطلاعات داد از بدن یک زن تا انواع زایمان با فیلم و درمان عفونتها و ... برای امتحان پایان ترم گفت بیاین سر جلسه برگه حضور غیاب رو امضا کنین برین من نمره رو خودم لحاظ میکنم اون برگه امتحان برام مهم نیست ، همه رو هم بیست داد

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
شما درس بخون به جایی برس که نقص‌های اصلی رو برطرف کنی.مهمترینش محتوای کتب درسی.خیلی چیزای مهمتر و کا ...

ایراد هم نگرفتم! حقیقت رو گفتم! اگه بخوام بیشتر توضیح یدم فایده ای نداره! چون با توضیحات من فضای اموزشی ک درست نمیشه و من فقط خودمو خسته میکنم

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

از کجا کپی کردی عزیزم؟

اولی کتابی بود،رفتی ویرایشش کردی؟

ذهنت رو درگیر حواشی نکن،همونجور که خودت میگی حتی اگرررررررررر حق هم باهات باشه،فرقی تو اصل ماجرا نمیکنه که همون درس خوندنت هست.پس اینجا فقط وقتتو تلف می‌کنی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
شما درس بخون به جایی برس که نقص‌های اصلی رو برطرف کنی.مهمترینش محتوای کتب درسی.خیلی چیزای مهمتر و کا ...

قانون تا وقتی قانونه که همه باهاش موافق باشن

پوشش اجباری در مدرسه های ایران که مختلط نیست یه چیز کاملا مسخره و اسیب رسان هست.

انگلیسی رو نمیشه حذف کرد  چون زبان بین المللیه همینیم ک یاد میدن کمه باید انگلیسیو از دبستان یاد میدادن.

عربی زبان بین المللی نیست که‌؟

بعضی درسا فقط برای کسایی میتونه مفید باشه که به آنها علاقه داشته باشن یا بخوان رشته ای مربوط به اون را انتخاب کنن به طور کلی اجبار در هر موردی جواب نمیده. پس باید قبل از هرچیزی از دانش آموزان آزمون استعداد یابی گرفته بشه تا فرد بدونه در آینده بهتره وارد چه رشته یا حرفه ای بشه و به چه چیزی علاقه مند هست.

اینطوری زودتر و بدون تلف شدن وقت و عمرمون میدونیم در چی باید تلاش کنیم.  اگر من به درس خواندن  نداشته باشم نمیتونم اونو به درستی به پایان برسونم و هیچ آینده شغلی برای خودم تصور نمیکنم

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

از کجا کپی کردی عزیزم؟اولی کتابی بود،رفتی ویرایشش کردی؟ذهنت رو درگیر حواشی نکن،همونجور که خودت میگی ...

من فقط یه تیکه ی اینکه درسا برای کی میتونه مفید باشه رو ویرایش کردم چون باهاش موافق بودم و

ذهنم رو درگیر حواشی نکردم و میدونم که مجبورم با این وضع ادامه بدم

فقط گفتم ای کاش میشد تلاش کنید که کشورمون واسه دانش اموزای اینده بهتر باشه، ما که ۱سال دیگه مدرسه رو تموم میکنیم😅 با این وضع و عمری که هدر دادیم

بچه ها نخندیناااااااا🥲🖤

من فقط یه تیکه ی اینکه درسا برای کی میتونه مفید باشه رو ویرایش کردم چون باهاش موافق بودم وذهنم رو در ...

دقیقا همسن دخترمی.بچسب به درسِت عزیزم.ذهنت رو مشوش نکن با مطالبی که به خوردتون میدن.اینا جز ناامیدی حاصلی نداره.

موفق باشی🌹

چون حوصله تایپ نداشتم کپی کردم وگرنه خودم جواب بهتری میتونستم بهتون بدم ، و راجبش صحبت کنم🌹

😂😊