2777
2789

پسرم سه سالشه حدود ۲۰ کلمه میگه ،نسبت به همسناش یکم عقب تره بردم چند جا گفتن اوتیسم نیست الان دارم یه جا کاردرمانی میبرم میگه تو طیف هست گفتم اخه کلیشه نداره گفتن همین که دوست داره کارای تکراری مثل پرت کردن تو هوا یا خاموش روشن کردن برق و بکنه یعنی کلیشه ولی هوشش خوبه و یاد میگیره من نگرانم یعنی این بچه بعدا مدرسه میتونه بره 

نه خواهر منم داداشم تا سه سالگی ۴ کلمه میگفت بخدا مادر بزرگم سکته کرد از غم میگفت پسر دخترم لاله مریضه

کم کم زبون باز کرد امسال میره هفتم مدرسه تیزهوشان 

کمربند قرمز دفاع شخصی داره عاقل هست

اگه هوشش خوبه اوتیسم نیست

دانشجو پزشکی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برادرزاده منم سه سالش بود فقط کلمه می‌گفت بعد از چند ماه یواش یواش صحبت کرد 

بعد اینکه من روانشناسی خوندم بچه ها اکثرا کارای جذاب رو هی تکرار می‌کنن مثلا روشن خاموش کردن برق

اینا دلیل بر اوتیسم نیست خودتو نگران نکن 

تجربه ای ندارم عزیزم،تا اینجا که گفتی کاملا طبیعیه،چی باعث شده به اوتیسم شک کنی آخه؟

کلامش که کمه درست نمیتونه بگه مثلا شیر و میگه لیر کتاب و میگه تبات توپ و میگه موپ و اینکه نمیشینه یه جا و حرف گوش بده کار خودش و میخاد بکنه همیشه و گیر بده به یه چیزی ولکن نیست .

نه خواهر منم داداشم تا سه سالگی ۴ کلمه میگفت بخدا مادر بزرگم سکته کرد از غم میگفت پسر دخترم لاله مری ...

اخه مثلا بگی بهش من خانمم یا اقا نمیفهمه یا مثلا بگی اسم مامانت چیه نمیفهمه 

پسر من 20 روز دیگه دوسالش میشه جز م م ب ب هیچی نمیگه هر کاری داره با اشاره نشونم میده اما پر جنب و جوشه هوشش هم خیلی بالاست اندام های بدنشو میشناسه هر کاری بکنم بلافاصله یاد میگیره و انجام میده جارو برقی میکشه بلده لباسشویی رو روی چه دقیقه ای تنظیم کنه کار با گوشی رو هم کاملا بلده الیته این مورد رو اکثر بچه های امروزی بلدن و ارتباط چشمیش هم خوبه صداشم میکنم نگاه میکنه.... فوق تخصص مغزواعصاب اطفال بردم گفت اتیسمه چون حرف نمیزنه برو یه تست اتیسم ازش بگیرن متخصص اطفال بردمش گفت کی گفته بچه اتیسم داره دیرتر صحبت میکنه که بعضیا اینجوری میشن ممکنه بهش شوک وارد شده باشه و دقیقا هم بهش یه شوک خییییلی بد وارد شد بدجور ترسید و احساس میکنم علت حرف نزدنش همون ترسش باشه.... اینم بگم که سگ یا گربه توی خیابون ببینه هاپ هاپ و میو میو هم میکنه اینو هم بلده..... 

شما هم نگران نباش حتی اگه اتیسم هم بچتون دور از جونش باشه مقدارش خیلی کمه و در اینده اذیت کننده نیست 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
پسر من 20 روز دیگه دوسالش میشه جز م م ب ب هیچی نمیگه هر کاری داره با اشاره نشونم میده اما پر جنب و ج ...

عزیزم بچه منم دقیقا مثل بچه شماست حتی صدای خروس جوجه پیشی هاپو رو بلده تو اینستا بلده بره هنوز من درست بلد نیستم ماشین لباسشویی و دقیقا میدونه با کدوم اب میره بیرون با کدوم خشک میکنه اصلااااا نمیشه گولش بزنی مثلا من یواش بگم من حواسش و پرت میکنم برو حموم اون زودتر رفته حموم بگم برو از بیرون پیاز بیار بریم به به بپزم میره میاره تفاوت کوچیک و بزرگه و بلده اما رنگارو بلد نیست هنوز و اینکه مسیرهارو فوق العاده بلده یک بار بره یه جا یاد میگیره که از کجا رفته بودیم .بخدا خیلی غصه میخورم ولی باز نسبت به همسناش درکش پایینه