2777
2789
عنوان

ازدواج خاله ام با عموم

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا مرد ۷۰ساله مگه توانایی جنسی داره که زن میگیره؟

بستگی داره 

بعضیا سی سالگی از کار میفتن بعضیا تا اخرش همچنان کار می کنه

بابا بزرگم نود سالشه تا همین چند سال پیش هر کیو میدید می گفت مادربزرگتونو نصیحت کنید از من تمکین نمی کنه

در ضمن خاله اسی بیشتر ازدواجش مصلحتی هست

یه حالت همدم طور 

دو تا ادم تنها بشن همدم هم 

تعجب می کنم از بعضی کامنتا 

چطور ندیده قضاوت می کنن

درسته خامم ۴۳ ساله خیلی جوونه می تونه بره عشق و حال

ولی با چی با کدوم پول

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ولی من به خاله ام گفتم رفت سر خونه زندگیش توو اولین فرصت بچه بیارهجون واقعا عاشقه بچه هاس و خیلی ...

انشالله که عموت از کار نیفتاده باشه

ولی یکی از اقوام ما ازدواج کرد به همین امید 

مرد هم ۶۰ سالش بود ولی تواناییشو از دست داه بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮