2777
2789
عنوان

افکار مزاحم در دخترم هفت سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 35 پست

من ذهنم اتفاقات ناخوشایند رو جلوه میده کوچیک بودم فهش میدادم تو ذهنم ولی بیخیالش میشدم به مادرم میگفتم بهم گفت اگه اینجوری شد بگو استغفرالله و بیخیال کلا یه جور وسواسه فکر کنم

بچه ها تو این سن از همسنهاشون فحش زیاد یاد میگیرن احتمالا وقتی به زبون میاره شما میگین نگو و بی ادبیه و ...اونم شاید به زبون نیاره اما تو فکرش هست و چون کوچیکه و همه چیرو به شما میگه اینطور میگه به نظر من یکمی سخت گرفتین بهش یکمی آزادترش بذارین خیلی کوچیکه کم کم همه چی رو یا  میگیره خیلی جیزا رو از پدر مادرا یاد میگیره کلا نصیحت زیاد نتیجه عکس میده... وقتی هم میگه تو ذهنم فحش دادم ببوسش بگو اشکالی نداره و دیگه واکنشی نشون نده حساس تر شه عذاب وجدانم بگیره ...زیادی هم بهش فشار بیاری ممکنه وسواسی بشه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیگیری کن فردا یه کار بدتر میکنه میگه ذهنم گفتجلوشو بگیربه بچه تا ۷ سالگی نباید زیاد گیر بدی حالا شل ...

رو مخش نیستیم زیاد ولی برا درس اصلا نمینویسه نمیخونه .. خیلی آزادش گذاشتیم اول ابتدایی دیگه نمیدونم همیشه تشویقش میکنم هرکار خوبی بکنه میگم افرین جایزه میخرم 

کار بد بکنه خیلی وقتها میگم اشکال نداره ولی خب گاهی پیش میاد آدم عصبانی هم بشه .. تا حالا اصلا تنبیه بدنی نشده در حد عصبانیت و بلند حرف زدن . همسرم خیلی آدم اروم هستن و در حد بلند حرف زدنه تنبیه ما

بچه این حرفا رو یا ازشما یا از جای دیگه ای شنیده و دوست داره ازشون استفاده کنه اینجوری میگه هم حرفشو زده هم مقصر نیست باید باهاش حرف بزنی و متوجه بشی چرا میخواد این کلمات رو استفاده کنه مادرا زود متوجه دلیل رفتارهای بچه هامیشن

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وسواس فکری داره ocd

باید ببریش روانشناس

شاید لازم باشه یدوره دارو بخورا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نه این بدتره،ذهنش میره سمت چیزای ترسناک و کلی مشکل براش پیش میاد نهایت بهش بگه نمیدونی چرا فحش میده ...

واقعا؟ برای ما که میگفتن به نظرمون شیطون چیز ترسناکی نبود فقط شیطون بود دیگه 😂😂

شاید با داستان بشه بهتر گفتش

آخه برای بزرگسال ها شنیدم القای شیطانی هست

مثلا یکی بود میگفت موقع نماز توهین و فحش به مقدسات میومد تو ذهنم، منم نمازو ترک کردم

یه عالم بهش گفت شیطان دقیقا همینو میخواست

القای شیطانی خب یه چیز طبیعیه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام و داستانم elaheye_mashgh تلگرام . گاهی میخوای بشه و نمیشه... گاهی نمیخوای بشه و میشه، کنار اومدن با جفتش سخته ولی ذات دنیا همینه 

رو مخش نیستیم زیاد ولی برا درس اصلا نمینویسه نمیخونه .. خیلی آزادش گذاشتیم اول ابتدایی دیگه نمیدونم ...

ب نظرات افراد ناگاه گوش نده دارم بهت میگم وسواس فکریه دیگ ocd داره احتمالا

بیشتر مربوط به شیمیایی مغز و هورمونا و اینطور چیزاس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نشستی تایپیک میزنی؟ نمیدونی بچه هی اوتیسم اینجورین؟؟؟ سریع ببرش پیش ی روانشناس یا روانپزشک

یعنی دکترا به این سرعت قدرت تشخیص ندارن😐

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بچه ها تو این سن از همسنهاشون فحش زیاد یاد میگیرن احتمالا وقتی به زبون میاره شما میگین نگو و بی ادبی ...

وای اره تو خونه ما کلا منو شوهرم همیشه مودبانه رفتار میکنیم و اصلا تا حالا که ۸ ساله زندگی می‌کنیم یه بی‌شعور بهم نگفتیم و میومد از مدرسه میگفت مامان بچه ها این حرف و گفتن گفتم نه زشته نگو 

شایدم شما راست میگین تو این زمینه یکم سخت گرفتیم

یعنی دکترا به این سرعت قدرت تشخیص ندارن😐

بخدا ناامید شدم اوتیسم چیه دختر من خیلی اجتماعی خیلی خوش برخورد هرکی میبینه میگه خوش بحالت چه خوش سرزبونه اونوقت این خانم میگن اوتیسم

، یا  (به  ) یک اختلال روانی است که در آن فرد افکار افراطی و خاص (با نام وسواس فکری: Obsessions) را به‌طور مکرر تجربه می‌کند یا نیاز به انجام مکرر اعمال خاصی (با نام وسواس عملی: Compulsions) را احساس می‌کند تا حدی که باعث پریشانی یا اختلال در عملکرد عمومی فرد می‌شود.فرد جز برای مدت زمان کوتاهی، قادر به کنترل افکار و اعمال وسواسی خود نیست

وای اره تو خونه ما کلا منو شوهرم همیشه مودبانه رفتار میکنیم و اصلا تا حالا که ۸ ساله زندگی می‌کنیم ی ...

با روانشناس مشورت کن الان یکی از آشناهای شوهرم بچه اش فحش میده تف میندازه زیادی شلوغه اصن از ترس این بچه هیچ جا نمیرن با اینکه ۱۰ سالشه دیگه برده دکتر یکی گفته مایل ب اوتیسم یکی گفته بیش فعاله و ...

وای اره تو خونه ما کلا منو شوهرم همیشه مودبانه رفتار میکنیم و اصلا تا حالا که ۸ ساله زندگی می‌کنیم ی ...

معنی اون کلمه رو به زبون خودش یادش بده به مرور متوجه که بشه استفاده هم نمیکنه اما وای نگو بهش نگو