2777
2789
عنوان

لباس عروس لری

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست
آها من خودم لر ممسنی هستم با توجه به لباس خودمون راهنمایی کردم 😅بله خرم آباد پوششون به خاطر هم‌جوار ...

ممنون عزیز دلم 😘😘🙏🙏

پروفایلمو از اینترنت سرچ کردم لباسشم قشنگه😍😍

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت عزیزمقشنگ تویی

فدات شم خودتم قشنگی😘😘😘 خانمای لروکورد همشون واقعااا زیبان و به دلنشین 😍😍 البته هزارماشاالله مرداشون هم همه خوشتیپ و چهارشونه و مردونه😍😍😍

چشمای تو زیبا میبینن 😍❤️

الهی خوشبخت باشی عزیزم 

هیچ میدونی چند ساعت پیش داشتم ی تاپیک میدیدم سر ی موضوعی خیلی حالم بد شد و نامیدو کلی فکروخیال اومد تو ذهنم داشتم داغون میشدم بعد یهو الارم زنگوله رو دیدم اومدم دیدم شما ریپ زدی و کلا حواسم رفت به لباس عروس و اینا خیلی قبلش چند دقیقه حالم بد بود... شما شدی دست خدا برام ازون حال و هوا بیام بیرون😘😘 معلومه دختر دل پاکی هستی 😍😍 هم زیبا صورت هم زیبا سیرت 😍😍😘😘 از خدا میخوام بهترینا نصیبت بشه و هرمردای داری بهش برسی😘😘🙏🙏❤❤🌹🌹🌹

الهی خوشبخت باشی عزیزم هیچ میدونی چند ساعت پیش داشتم ی تاپیک میدیدم سر ی موضوعی خیلی حالم بد شد و نا ...

فداتشم عزیزدلم خداروشکر ناخواسته باعث این شدم منم خوشحالم چند خطی با تو هم صحبت شدم مهربون 

ان‌شاءالله که هم کلی خوشبخت بشی و هم همیشه خدا هواتو داشته باشه عزیزم❤️❤️❤️

فداتشم عزیزدلم خداروشکر ناخواسته باعث این شدم منم خوشحالم چند خطی با تو هم صحبت شدم مهربون ان‌شاءالل ...

همچنین برای شما عزیزدلم 💓🙏😘