به عنوان لباس عروس میشه استفاده کرد ؟؟اخه سفید باید باشه!!
لباس کوردی رو اره میتونی رنگ سفیدشو بگیری البته مدل سقزی ...ولی لباس لری رو دقیق نمیدونم !
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد شما عروس لر ها شدی ...نمیشه که لباس کوردی بپوشی😅...خودت کوردی؟
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
بعد شما عروس لر ها شدی ...نمیشه که لباس کوردی بپوشی😅...خودت کوردی؟
خودم فارس هستم ولی فک میکنم لباس کوردی و لری شبیه به همه... هنوز با فامیلای همسرم اخت نشدم و رودروایسی دارم چند بار رفت و امد کنیم دیگه حسابی ازشون کمک میگیرم برا لباس و رسم و رسوم
خودم فارس هستم ولی فک میکنم لباس کوردی و لری شبیه به همه... هنوز با فامیلای همسرم اخت نشدم و رودروای ...
نه عزیزم اصلا شبیه هم نیستن ...
ای وااای خوب شد گفتی عزیزم😅😅😅 وگرنه عابروم میرفت خودم هم اینستا ندارم تو اینترنت هم لباس عروس لری پیدا نکردم 😅😅😅 همسرم هم کمی به طایفش حساسه😅😅خداخیرت بده گفتی 🙏
من فک کردم لباساشون شبیه به همه 😅اخه فرهنگ و عقایدشون واقعا با هم مو نمیزنه😅😅 چقدم مدل لباس عروس کردی تو گوشیم نگه داشتم به همسرم نشون بدم خدا رحم کرد😅😅 ممنون عزیزم واقعا لطف کردی🙏🌹😍
من فک کردم لباساشون شبیه به همه 😅اخه فرهنگ و عقایدشون واقعا با هم مو نمیزنه😅😅 چقدم مدل لباس عروس ...
خواهش میکنم ...
همسرم خرم ابادیه دوستش کورده البته دقیق نمیدونم کورد کجاست هنوز رفت و امد نداشتم باهاشون ولی اخلاقی و اینا خیلی به همسرم شباهت داره از نظر عقید و طرز فکر منم فکر کردم لباسای محلیشون هم شبیه به همه