2777
2789
عنوان

لباس عروس لری

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 37 پست
به عنوان لباس عروس میشه استفاده کرد ؟؟اخه سفید باید باشه!!

لباس کوردی رو اره میتونی رنگ سفیدشو بگیری البته مدل سقزی ...ولی لباس لری رو دقیق نمیدونم !

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد شما عروس لر ها شدی ...نمیشه که لباس کوردی بپوشی😅...خودت کوردی؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بعد شما عروس لر ها شدی ...نمیشه که لباس کوردی بپوشی😅...خودت کوردی؟

خودم فارس هستم ولی فک میکنم لباس کوردی و لری شبیه به همه... هنوز با فامیلای همسرم اخت نشدم و رودروایسی دارم چند بار رفت و امد کنیم دیگه حسابی ازشون کمک میگیرم برا لباس و رسم و رسوم 

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

خودم فارس هستم ولی فک میکنم لباس کوردی و لری شبیه به همه... هنوز با فامیلای همسرم اخت نشدم و رودروای ...

نه عزیزم اصلا شبیه هم نیستن ...

نه عزیزم اصلا شبیه هم نیستن ...

ای وااای خوب شد گفتی عزیزم😅😅😅 وگرنه عابروم میرفت خودم هم اینستا ندارم تو اینترنت هم لباس عروس لری پیدا نکردم 😅😅😅 همسرم هم کمی به طایفش حساسه😅😅خداخیرت بده گفتی 🙏

ای وااای خوب شد گفتی عزیزم😅😅😅 وگرنه عابروم میرفت خودم هم اینستا ندارم تو اینترنت هم لباس عروس لری ...

خواهش میکنم ..اخه یکم فکر کردم تو عروس لرا هستی بری کوردی بپوشی خوب قطعا ناراحت میشن اگه خودت کورد بودی ایرادی نداشت ...😅😅😅

خواهش میکنم ..اخه یکم فکر کردم تو عروس لرا هستی بری کوردی بپوشی خوب قطعا ناراحت میشن اگه خودت کورد ب ...

من فک کردم لباساشون شبیه به همه 😅اخه فرهنگ و عقایدشون واقعا با هم مو نمیزنه😅😅 چقدم مدل لباس عروس کردی تو گوشیم نگه داشتم به همسرم نشون بدم خدا رحم کرد😅😅 ممنون عزیزم واقعا لطف کردی🙏🌹😍

من فک کردم لباساشون شبیه به همه 😅اخه فرهنگ و عقایدشون واقعا با هم مو نمیزنه😅😅 چقدم مدل لباس عروس ...

خواهش میکنم ...

ببخشید شما منظورتون از کدوم منطقه هست؟

همسرم خرم ابادیه دوستش کورده البته دقیق نمیدونم کورد کجاست هنوز رفت و امد نداشتم باهاشون ولی اخلاقی و اینا خیلی به همسرم شباهت داره از نظر عقید و طرز فکر منم فکر کردم لباسای محلیشون هم شبیه به همه

همسرم خرم ابادیه دوستش کورده البته دقیق نمیدونم کورد کجاست هنوز رفت و امد نداشتم باهاشون ولی اخلاقی ...

آها من خودم لر ممسنی هستم با توجه به لباس خودمون راهنمایی کردم 😅

بله خرم آباد پوششون به خاطر هم‌جواری با کورد ها شبیه اوناست 

ولی در کل لباس لری شبیه همین پروفایلتونه

خوشبخت باشین ان‌شاءالله ❤️❤️❤️❤️❤️

2810