2777
2789
عنوان

دوستان کسی سقط داشته تو ماه پنجم

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 29 پست
آخیییییچه سختدلیلش چی یودمن از الان دارم میمیرممیگم چطور تحمل کنممن چهارشنبه میرم برای سقط

عزیزم همه سونو ها عالی غربالگری عالی نمیدونم چی شد حرکتش کم شد ایست قلبی، خدا نخواست اما داغونم😭😭

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش نمیتونم

یه چیزی بگم که وقتی متوجهش شدم دلم ریخت

من پترسالم یه سقط داشتم

اومدم اینجا درد و دل کردم

با کاربری قبلیم که دیگه ندارمش 

یه آن دیدم تو تاپیک قبلی خودم ،که همینجاست ،دارم از سقط جدیدم میگم

قلبم شکست بد جور 

خدا چی تو من دیده آخه

قلب تشکیل شده ولی پنج شنبه ایست قلبی کردهتو هفته بیست

عزیزم امید واهی من ۹ماهگی ایست قلبی کرد کاش خدا میخواس بگیره برمنم زودتر میگرف اتیش گرفتم🖤🥀

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
عزیزم امید واهی من ۹ماهگی ایست قلبی کرد کاش خدا میخواس بگیره برمنم زودتر میگرف اتیش گرفتم🖤🥀

چرااا؟

جنین رو دادین ازمایش ؟

واقعا حکمت من و شما چی بود 

من یادم میاد اشکام بند نمیاد سه هفته ست گذشته

چرااا؟جنین رو دادین ازمایش ؟واقعا حکمت من و شما چی بود من یادم میاد اشکام بند نمیاد سه هفته ست گذشته

عزیزم منم تا هفته پیش گریه میکردم اما یادم نمیره هرلحظه یادمه عزیزم جنین ندادم از دلم نیومد خدا نخواست فقط💔💔

ارهدادم ازمایشسالم بودکاش الان توی دلم بوددرم بد جور غصه داره

عزیزم منم خیلی حالم بد بود شبی نبود بدون گریه بخوابم حالم داغون بود اما سرپا شدم اونا فرشتن میگن جنین ک تو شکم میمیره روحش دمیده میشه تو خواهر یا برادر بعدیش من دیگه گریه نمیکنم از اینماه اقدام میکنم ب بارداری انشالله خدا دوباره جاشون رو برامون پرکنه سرپا کن خودتو ب بقیه فک کن پست های قبلی مو بخونی داغون داغون الان بهش فکر میکنم سرخاک میرم بهش میگم برام دعا کنه من بیشتر از این دوریشو نمیتونم تحمل کنم از خدا میخوام دوباره باردارشم💔توام همین کارو کن با غصه خودت از بین میری

تازه بر من دوهفته مونده بود بغلش کنم کامل کامل بود چشماش لباش دستاش یادم نمیره💔💔🖤🖤🥀

2810