2777
2789
بچه دارم اوۻاعداقتصادی گارهی فشار میاره من شاگرد ادیشگاه هستم ماهی سه پونصد ـ باید صبح ها از خوا ...

خب چرانمیدی باباش

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما چیمیگید طرف منیدیااون روانی ؟

اون روانی که بعد از طلاق راحت میشه پولش جونش همش برای خودش و ننه باباش ، تو باید فشار دو تا بچه رو تک و تنها تحمل

کنی تک و تنها

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
چیکارکردین میش بگید؟

ببین نمیدونم شاید همسر شما خیلی بد تر از قبلنای همسر من باشه.  

ولی منم کتک خوردم منم تحقیر شدم منم اجازه بیرون رفتن نداشتم میگفت نمیخوامت دوست ندارم 

میگفتم بخدا من دوست دارم بچم و دوست دارم نزار بچمون بچه طلاق بشه بخاطر پسرم هرچی میگفت هیچی نمی گفتم میرفت بیرون کشیک میکشید که اگه من رفتم مامور بیاره که این بدون اجازه رفته بیرون ( اینارو بعدها بهم گفت ) ولی خیلی صبوری کردم.  البته دوتا از عمو هاش همش میگفتن زنت خوبه هی باهاش حرف میزدن ( چون علت مشکلات ما پدر شوهرم بود که از من خوشش نمیومد هی شوهرمو انتریک میکرد ) و خداروشکر پدر شوهر من و تو فامیل هیچکس قبول نداره و همه طرف من بودن.  کم کم همسرم نرم شد . و الان میگه تو خیلی تو زندگی از خود گذشتگی کردی . خداروشکر اینارو حالیشه.  

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲
خب چرانمیدی باباش

ن محاله دخترم بزارم بره

دستم ت جیب خودمه   کلی میگم  ترس از اینده دارمـ.

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
میگم ک من خودم سردوناتوانم اون بشدت گرمه نمیتونم نیازشو برطرف کنم

خوب خودت درست کن عزیزم     خدای نکردع ازدواج مجدد کنی باز مشکل بر میخوری 

همه مرد ها  پر نیازن 

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏
درمانو اینا چرتو پرته البته یسری آقایونم بشددددت سردن

شاید  یک درصد  میل ندارن ولی ..

ولی چی

ولی اون ۹۹ درصد  خیلی گرمن

2810