2777
2789
نصیحتم اینه که طلاق نگیر ، خسته ای و جوگیر شدی ، طلاق بگیری همین دو تا کیسه ای که یکی میاره خونه کشی ...

متوجه نشدم میش واضح تر بگید کیسه چیه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پوادار نیست وضعش خوبه در حد بخور نمیر خب درسته با من بده اما با بچه الانشم جونشو براش میده هر چی باش ...

جدا شو

بچه تم از اون دیوانه بگیر

و با کمک خانواده ت زندگی خوب بساز برای خودت

گذاشتن یه طفل شیرخوار با یه آدم روانی ظلمه 

منم به این امیدوارم واقعا اون که اصلا نمیشه باهاش حرف زد چون من بخاطر بچه م یک سال مقاومت کردم که جد ...

ببین یه نفر از افراد خانواده خودش که به نظرت آدم منطقی هست و عاقل تره و دلسوز تره به اون زنگ بزن بگو با همسر سابقت حرف بزنه 

بگه بچه این وسط گناهی نداره تو رو از چشمش نندازه 

بگو دختر نیاز واره با مادرش حرف بزنه بعدا بلوغ داره بچه نمیمونه که 

خلاصه اگه کسی نبود یه پیام طولانی براش بنویس بفرست 

بگو به ضرر بچمونه 

قانعش کن 

تلاشتو بکن 

اگرم نشد که زمان بده درست میشه

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
ببین یه نفر از افراد خانواده خودش که به نظرت آدم منطقی هست و عاقل تره و دلسوز تره به اون زنگ بزن بگو ...

قبول دارم حرفتونو

دختر نیاز داره تصویر خوبی از مادرش در ذهنش باشه

خب عزیزم این بستگی به روحیات خودت داره تا حد زیادی من خیلی از مادرا رو دیدم آنچنان مهر مادری نسبت به ...

دوساله درست نمیش اصلا  دیوانست‌مرد سالار . فک میکنه عهد قاجار هیچ جا زن نره نپوشه نگرده نخور فقط خونه باشه خونه مامانمم نمیزار برم باجنگ دعوا ۱۵ روز ی باز میگ رفتی خونشون حق ندار کسی بیاد خب آدم وابسته بچه هست بنظرتون میش کم کم اوکی شد بااین شرایط چون من ۲۰ سالمه و بسوزم بسازم مگر آدم چند باز زندگی میکن 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
وای چجوری بعضیاتون انقدر سنگدلین. چجوری یه مادر میتونه از بچش بگذره؟

عزیزم سخته خییییلی هم سخته ولی وقتی طرفت اصرااااار به جدایی داره اونم بدون دلیل مشخص ، نمی‌خواد تو اون خونه باشی ، خودتم به هییییچ وجه شرایط نگه داری بچه تو نداری، و میدونی اونجا از همه لحاظ تامینه ، راه دیگه ای واست نمیمونه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مهریت چقدره؟به جای مهریه بچتوبردار

۱۱۴ سکه نمید مغرور روانیه برابر من کلیه هاشم میفروشه مهریه مید بچه رومیبر

2810