2777
2789
عنوان

این بچه کی به مهد عادت میکنه😥

88 بازدید | 11 پست

پسرم سه سالشه. من تا الان کارمو به خاطراین بچه ول کردم چند وقته تصمیم گرفتم به خاطر حال روحی خودم برگردم سرکار الان چند وقته میبرمش مهد هر دفعه صبح گریه میکنه. الان دو روزنرفته صبح دلم گرفت انقد که بغض داشت😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید صبح  بیدار شدن سختشه. شیفت بعدازظهر ببرش. بعد هم میتونی با کلاس های مادر و کودک شروع کنی. هستن جاهایی که برای همین مسیله کلاس میزارن و تو کلاس و به حالت بازی مادر رو بیرون میکنن. بعد چند دقیقه میاد  . و همینطور تایم رو بیشتر میکنن. تا الان که صبر کردی یکی دو ماه هم روش. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بچه سه ساله ک نمیتونه بمونه مهد گناه داره حداقل بخاطر بچت ۱ سال هم صبر کن

بچه های کم سن تر هم هستن. سه ساله افسرده شدم تو خونه خودشم تنهاست. سال دیگه هم همینه وابستگیش بیشتر میشه

هر موقع می‌بری مهد بشین اونجا تا عادت کنه ،، نکنه سریع بذاری مهد بیای بیرون اون بچه هنوز خیلی کوچوعه. اضطراب جدایی داره هر روز ببر مهد همونجا بشین کم کم میمونه روز اول شاید ده دقیقه موندروز دوم ی ربع تا ...

بعد میتونی سرکار هم بری 

هیچی واجب تر از روان بچه ت نیست

بهش اطمینان بده می‌شینی همونجا 

ی مهد خوب هم ببرمربی هاش کاربلد باشن

شاید صبح بیدار شدن سختشه. شیفت بعدازظهر ببرش. بعد هم میتونی با کلاس های مادر و کودک شروع کنی. هستن ...

خودش بیدار میشه. مشکلش خواب نیست😞 باید بگردم اون کلاسارو پیدا کنم ببینم تاثیر داره

هر موقع می‌بری مهد بشین اونجا تا عادت کنه ،، نکنه سریع بذاری مهد بیای بیرون اون بچه هنوز خیلی کوچوعه ...

گشتم بهترین مهد این اطرافو پیدا کردم یه مدت نشستم اونجا این مراحلو طی  کردم😥

خودش بیدار میشه. مشکلش خواب نیست😞 باید بگردم اون کلاسارو پیدا کنم ببینم تاثیر داره

من خودم بردم. من میرفتم تو کلاس میشستم. بچه ها همه بازی میکردن. پسرم از بغلم بلند نمیشد حتی. 

الان دیگه براش عادی شده. جایی میبرمش بهم میگه تو برو من هستم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
من خودم بردم. من میرفتم تو کلاس میشستم. بچه ها همه بازی میکردن. پسرم از بغلم بلند نمیشد حتی. الان دی ...

منم اوایل میشستم اونجا میرفت مشغول میشد ولی حواسش بود بهم. چقد طول کشید

گشتم بهترین مهد این اطرافو پیدا کردم یه مدت نشستم اونجا این مراحلو طی کردم😥

ی مدت باید بهش زمان بدی چون از اول ک ب دنیا اومده شما کنارش بودی فقط حس امنیت رو پیش شما داره بعدش خیلی کوچولوعه نباید ازش انتظار داشت ب این زودی ها اضطراب جدایی ش تموم بشه،،، اگر چندین ماه اون مرحله رو گذروندی، یعنی مهد بردیش کنارش موندی هنوز عادت نکرده ی چند ماه نبر ،، فقط باهاش وقت بگذرون بازی کن  و...بعد دوباره ببر مهد اون مراحل و بگذرون

منم اوایل میشستم اونجا میرفت مشغول میشد ولی حواسش بود بهم. چقد طول کشید

والا یه دو تا دوره ۸دجلسه رفتم فایده نداشت. بعد یه کلاس رفتم یک روز در هفته ۵ ماه طول کشید. ولی معلمش خوش ذوق و خوش اخلاق بود . بعد هم خیلی پسرم رو تشویق میکرد. دستش درد نکنه. وسطهای همون کلاس دیگه خوب شد