2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 20 پست
مرسی فداتشم نمی‌دونم ولی هنوز بهم ثابت نشده زمانی میشه ک هر وقت هر ساعت گوشیش خواستم نه نگه ولی متأس ...

عزیزی گلم

بنظرم افکارت رو مثبت کن و خوش باش

بهش اعتماد کن

شاید اگه خدای نکرده خورده ریزه داره هم از بین بره

ولی خب اگه میگه نداره، دیگه اون خورده ریزه ها رو هم نداره، میگم افکارت رو مثبت کن تا زندگی خوبی داشته باشی و همه چیز رو به خدا بسپار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزی گلمبنظرم افکارت رو مثبت کن و خوش باشبهش اعتماد کنشاید اگه خدای نکرده خورده ریزه داره هم از بین ...

چشم گلم ممنونم عزیزم چی بگم تا الان خدا همه چی و بهم نشون داده قوربون خدا برم خیلی دوستم داره اگر تا الان نمی‌دونستم معلوم نبود چی ب حال و زورم میومد

قوربون دهنت واقعا هم همین میدونع ک خیلی زرنگ ام مورو از ماست میکشم بیرون واقعا محتاطانه عمل می‌کنه ...

پس خودتو خیلی آروم و نا محسوس بزن به نادونی 

زیادم چکش نکن 

فقط یهویی حساسیتتو قطع نکن که شک کنه 

کم کم بی خیالش شو بذار فکر کنه اوکیی 

بهش فضا بده تا بشناسیش 

شاید واقعا کاری نمیکنه ، اما برای آرامش خودت چاره ای جز اینکار نداری حداقل بهت ثابت میشه

زیا  پیگیرش بشی حواسشو جمع میکنه و سوتی نمیده

بابای من بود مامانم انقد ساخت آخرش فهمید زن گرفته و جدا شد نساز درست نمیشه

یعنی شوهر منم بلخرع ی روزی زن میگیره؟😭 با این حرفت مو ب تنم سیخ شد چون می‌دونم شوهرم دوسم نداره مطمنم الان میگی طلاق بگیر اگه میتونستم می‌گرفتم نیازی ب توصیه کسی نبود

بابات مامانتو دوست نداشت؟ رفتار مامانت باهاش خوب بود اون مدت ک زندگی کردن باهم؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂