2777
2789
عنوان

خانما کمک داد زدم سر دخترم

246 بازدید | 13 پست

دوستان دخترم ۷ ماهشه بچه بدی نیست. ولی بکم لجبازه اصلااااا دوس نداره بخابه. وقتی چراغارو خاموش میکنم میزارمش ک بخابه همش جییییغ میزنه. از اینکه جاییش درد نمیکنه مطمئنم‌. فقط دوس داره بیدارباشه. دوستم گفت برای رشد خوبش باید از ۱۰ تا۴صب خواب باشه. ولی این تازه خابید. ساعت ۱۲ خابوندمش ی چرت زد باز بیدارشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هفت ماهه سر داره که داد بزنی سرش؟

یکم صبور تر باش

پسر من نخواب ترین موجود دنیاس

پیرم کرد تو این چهار سال

ولی چه میشه کرد ماشالله باهوشن و فعال خسته نمیشن

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

داد که مضر تر از کم خوابیدنه . بچه رو استرسی میکنه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

داد چیه عزیزم 

بگیر یه دست کتک بزن دلت اروم شه 😄

بابا بچس داد چه میفهمه اخه ،اصلا دلیل کارتم نمیدونه 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی بچست بابا الکی داد زدی سر بیچاره

گفتنه آسونه ولی من ب عنوان کسی ک ی خواهر ۶ ساله دارم و  هرشب خودم خوابوندم ش و خیلی هم دوستش دارم...

بعضی وقتی اونقدرررر بچه ها عصبیمون میکنن ک رفتارایی آزمون سرمیزنه ک دست خودمون نیست مث همین داد زدن

با یه چراغ خواب روشن بزار بیداربمونه تو تختش توبگیر بخواب چیکارش داری ب زور میخوابونیش سرش داد میزنی چ بی اعصابی قبل از ب دنیا اوردنش باید فکر اینجاهاشم میکردی طفل معصوم که همچین مادری داره اون فقط ۷ ماهشه واقعا ک

گفتنه آسونه ولی من ب عنوان کسی ک ی خواهر ۶ ساله دارم و هرشب خودم خوابوندم ش و خیلی هم دوستش دارم... ...

شرایط شما فرق میکنه با یه مادر یه مادر وقتی میره تواقدام یعنی خودشو ازهرلحاظ برای داشتن ی بچه اماده کرده دوره بارداری دوره شیردهی ودوره های بعدیش .شماخواهری ولی یه مادر بااراده خودش اون بچه رو ب دنیا میاره

شرایط شما فرق میکنه با یه مادر یه مادر وقتی میره تواقدام یعنی خودشو ازهرلحاظ برای داشتن ی بچه اماده ...

🥲🥲🥲🥲

خب اون مادرم ۴ تا تیکه استخون و ۲ پاره گوشته یجا کم میاره

ربات ک نیست

بعضی وقتی باید با ی بچه سه روز بیدار باشی اینقد ک بدخوابن و تیکه تیکه میخوابن بچه ها ولی خب داد زدن سر بچه ها تحت هر شرایطی هم درست نیست چون اون هیچی نمی‌فهمه ازدرست یا غلط بودن کارش ک بخواد بااین رفتار ما تنبیه بشه و دیگه انجامش نده.... صرفا خواستم استارتر آروم بشه مطمئنن خ دش الان از دست خودش ناراحت تر از ماست

بچه هفت ماهه داد زدن داره ؟ برچسب لجبازی به بچه هفت ماهه میزنی ؟ 

استرس سلامت جسمش رو داری استرس سلامت روانش رو نداره ؟ بعدا لابد میخوای بگی نمیدونم چرا این بچه همه ش بهم چسبیده اضطراب جدایی داره شب ادراری داره خود لمسی داره اتاقش رو نمیشه جدا کرد یه لحظه بدون من جایی نمی‌مونه دستشویی نمیتونم برم و... بچه رو با نعره زدن وحشت زده و استرسی میکنین بعد برچسب هم بهش می‌زنین 

بچه حتما یه مشکلی داره که نمیخوابه 

روتین خواب براش ایجاد کن نمیدونی روتین چیه برو یاد بگیر خوابش رو با روتین تنظیم کن نه نعره زدن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳