2777
2789
عنوان

فرزند دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 25 پست
با همه بچه هایی ک فاصله سنیشون‌از کوچیکه بیشتر بود حرف زدم همشون گفتن کاش زودتر میاوردن خیلی تنهایی ...

من پسرم ۳ ماه دیگه ۵ سالش تموم میشه. دخترم ۱۹ ماهشه. فعلا که اصلا باهم بازی نمیکنن و همش دعواشون میشه. اگه پسرم بزرگتر بود نصف روز مدرسه بود. یه کم عاقل‌تر بود .

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من پسرم ۳ ماه دیگه ۵ سالش تموم میشه. دخترم ۱۹ ماهشه. فعلا که اصلا باهم بازی نمیکنن و همش دعواشون میش ...

کاش منم زمانی ک همه چی ارزونتر بود و دخترم‌کوچیکتر بود میاوردم‌ک الان ب این حال نیفتم ادم تا بچش کوچیکتره و خودش کم سن تره زودتر خودشو باشرایط وفق میده

نصف بیشتر درامدتون میره پای اجاره!!حبر داری قیمت پوشک بچه رو؟

نصف بیشتر ک نه ولی قسمتیش بله میره

همه ی اینا رو میدونم تصمیم‌گرفتنی این طرف میگ اره اون طرف میگ نه و هر طرف دلایل منطقی میارن

دوس ندارم چیزی برای دخترم کم بزارم‌البته ک جون یه دونست از پسش برمیایم یه جوری

بچه با بچه فرق میکنه بعضی بچه ها انگار حال نمیکنن یکی دیگه بیاد  بشه رقیبشون    یکی از آشناهامون سه تا بچه دارن البته دیگه بزرگ شدم  پسر بزرگه خیلی دوست داره تک باشه   همشم میگه من با یه دختر تک ازدواج میکنم    آینده معلوم میکنه کار درستیه یا نه 

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
بچه با بچه فرق میکنه بعضی بچه ها انگار حال نمیکنن یکی دیگه بیاد بشه رقیبشون یکی از آشناهامون سه ...

دخترمن ک مارو کشته انقد گفته آبجی داداش میخوام بچم مدام‌میگ میپرسه کی میارید

دخترمن ک مارو کشته انقد گفته آبجی داداش میخوام بچم مدام‌میگ میپرسه کی میارید

الان میگن ولی وقتی صدای جیغ و گریه ی بچه را میشنوه باید ازش پرسید 😁

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛