2777
2789
عنوان

فرزند دوم

175 بازدید | 25 پست

سلام من یه دختر ۷ساله دارم کلاس دوم میره

مستاجرم و شرایط‌مالیم دوسال بهم خورد و تازه داریم کم کم سعی میکنیم ب ثبات برسیم 

احساس میکنم برای بچه دوم دیر شده و همش‌میگم‌ک بیارم‌ولی از طرفی ب وضعیت نگاه میکنم‌میترسم و عقب نشینی میکنم  ولی فاصله سنی دخترم‌خیلی داره زیاد میشه و منم قصدشو دارم‌ و این شرایط لعنتی منو میترسونه از تگ فرزندی میترسم از تنهایی بچم میترسم ولی نمیدونم چیکار‌کنم کسی تجربه ای داره بهم‌کمک کنه؟

تاالان باوجود این شرایط مالی چیزی برادخترم‌کم‌نزاشتم مدرسه غیردولتی لباس و وسایل و اسباب بازی ولی ازآینده ش میترسم و از تنهاییش

اعتقادی ب تک فرزندی ندارم ولی میترسم بیشتر ازاین دیر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمن میشنوی بیار .حال من دقیقا شبیه حال توعه.منم بین دوراهی موندم.ولی توشرایطتت خیلی بهتره خداروشکر.من‌نگرانیم از پول اینا نیست.ازسلامتیه.بچه اولم مضطربه وسواس داره تیک داره ......میترسم...

من با تو هم عقیده درمورده این که تک فرزندی بده 

نصف ملت مستاجران ولی ببین از پس مخارج بچه دوم میای 

توکل کن بخدا چون خواهر وبرادری تو بزرگی نیازه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
۷ سال فاصله سنی که چیزی نیست. من اگه سنم‌کمتر بود حتما فاصله بچه هامو بیشتر میکردم

با همه بچه هایی ک فاصله سنیشون‌از کوچیکه بیشتر بود حرف زدم همشون گفتن کاش زودتر میاوردن خیلی تنهایی کشیدیمو الان دیگ کوچیکه باما حرف مشترک نداره و همچنان‌تنهاییم فقط دردسراش براماست

ازمن میشنوی بیار .حال من دقیقا شبیه حال توعه.منم بین دوراهی موندم.ولی توشرایطتت خیلی بهتره خداروشکر. ...

واقعا نمیشه تصمیم گرف شرایط مالی خیلی مهمه انشالله ک شما صاحب فرزند سالم‌بشید 

2810