2777
2789
عنوان

شروع غذای کمکی از چند ماهگی

126 بازدید | 37 پست

سلام خوبین نی نی سایتی های گل 

شبتون بخیر عزیزان

دوستان نوزاد من ۳۰ اردیبهشت ب دنیا اومده و دک روزه چهار ماهش تموم شده بعد سخت شیر خودم رو از اول ميخورد ک براش شیر خشک شروع کردیم و خوراک کنی داره کلا گنده نشده خیلی.... ولی وقتی کسی چیزی میخوره یا سفره میندازیم غر میزنه وب دهن کسی نگاه میکنه اذییت میشه

خاستم بنا ب تجربه هات بپرسم میشه براش کمکی شروع کنم؟؟؟؟کسب تجربه داره؟؟؟؟مشکلی داره؟؟؟چی بدم بهش اگه خاستم شروع کنم؟؟؟اینم بگم ک از اول ۴ ماهگی شیره بادام شروع کروم هفته دو مرتبه بهش دادم همین فقط 🌹

عذای کمکی طبق اصلش از ۶ و ۷

ولی شما کم کم بده از روزی یک قاشق شروع کن تا حدی ک سیر بشه با چیز های سبک شروع کن ادویه نزن زردچوبه و دارچین از ۶ماهگی مجاز میشن

سعی کن زیاد عادتش ندی ب مزه مثلا شیرین کنی یا...

باید اواخر پنج ماهگی غذا بدی البته بایدی هم نیست بچه ها متفاوت هستن اول از پوره میوه شروع کن مثلا سیب رو بزار بپزه له کن با شیر مخلوط کن یذره از شیر سفت تر بشه بده بهش

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پسرم ۱۸اردیبهشت بدنیا اومده بسختی شیر میخوره 

من چند روزه بهش سرلاک میدم 

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

من از پنج شروع کردم با لعاب برنج و کم کم فرنی ذسن سری بهداشت گفت میشه از 4هم شروع کرد دخترم رفلاکس داشت از لهاب برنج رفلاکسش کلا تمام شد همش میگم کاش از 4ماهگی داده بودم

میشه قد وزن بچه آن رو بگی و اینکه وسایل دستش میگیره و گردن کامل گرفته

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

من پسرم یه ماه از پسر تو بزرگتره

چند روز پیش که بردم چکاب ماهانه

دکترش گفت از ۵ ماه و نیم با حریره بادم شروع کن و چون غذا میخواد شروع کنه آب هم بهش بده

و الان این حالتی که هست یعنی باید غذا بهش بچشونی

سر سفره از غذاهای آبکی فقط به اندازه اینکه سر قاشق تر بشه بزار دهنش تا طعم بچشه

اگه واسه اولین باره به کسی که خوش غذاس بگو بهش بچشونه

میشه قد وزن بچه آن رو بگی و اینکه وسایل دستش میگیره و گردن کامل گرفته

وزنش ۷ و قوش ۵۶ اینا تقریبا یا شاید بالا پایین یکم 

وسیاه هر چی بدی دستش میگیره میبره سمت دهانش ،گردن هنوز کامل کامل ن چون توی روروئک میذارم شل میشه یهو عزیزم،چطور؟؟؟

وزنش ۷ و قوش ۵۶ اینا تقریبا یا شاید بالا پایین یکم وسیاه هر چی بدی دستش میگیره میبره سمت دهانش ،گردن ...

بچه منم وسایل تازه داره میگیره مال منم کامل گردن نگرفته یکم حساس شدم

شیره بادام بنظر من الان سنگینه بهش بدی ،یه هفته روزی چند ق لعاب برنج بده ،بعدش هفته دوم فرنی رقیق وق ...

خورده یکماهه عشقم مشکلی هم نخورده الحمدلله 

عه خوبه لعاب برنج؟؟؟مرسی عزیزم 😍