2777
2789

به همه نصیحت میکنن ارایشگری خیلی خوبه فک میکنن هر کی تو این لاینه پول پارو میکنه

هر کی سالن زیبایی داره پول مفت گیرش میاد در صورتی ک نمیدونن همون سالن دار چقد از سرمایه اش بخاطر اجاره اونجا خوابیده در ماه چقد باید پول اب و برق و ‌کرایه و تبلیغات و موادو.............

در اینده ن چندان دورم ک دیسک گردن و پا و دست و چمو و کمرو اعصابو ریه و......... بفنا رفته

همینطوری از دور نگا میکنید میگید واییییی چقد این ارایشگرا مفت خورن پول الکی میزنن ب جیب پدرشون در اومده کلاسایی ک هزینه کردن وقت گزاشتن اموزش دیدن هر چند ماه باید اپدیت بشن پس نوشششش جون اون دسته از ارایشگرانی که مثل من تلاش کردن و تا مشتری راضی نباشه از خدماتش نمیذارم پاشو از در بزاره بیرون

خیلی وقتا از فشار کار و عصبی میرم زیر سرم.

ی بار از فشار عصبی تشنج کردم و دکتر گفت دیگه نباید تو این حرفه فعالیت کنی امابازم ادامه دادم 

و در اخر اگر فک می‌کنید کار راحت و بدون زحمتیه میتونید شماام تشریف بیارید 😊

تورو خدا ندونسته به کسی اطلاعات غلط ندین.

میگن کویر یه جنگل بود که به بارون گفت دوستت دارم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زحمت خیلی داره ولی خدایی پول خوبی درمیارن  من دیروز رفتم ی ارایشگاه معمولی یکساعت اونجا بودم 2میلیون درامد داشت تازه میگفت نوبت دادم چن نفر میکاپ عروسی کنم واسشون ینی تقریبا 3،4میلیون دیگه  این ارزونش بود تازه 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
زحمت خیلی داره ولی خدایی پول خوبی درمیارن من دیروز رفتم ی ارایشگاه معمولی یکساعت اونجا بودم 2میلیون ...

همین ادم قطعااا روزای تاریکی داشته ک الان داره برداشت میکنه

قطعا روزایی رو داشته ک خدمات رایگان ارائه میداده برای پیشرفت خودش و جذب مشتری 

شک نکنید این رو.

همین ادم قطعااا روزای تاریکی داشته ک الان داره برداشت میکنهقطعا روزایی رو داشته ک خدمات رایگان ارائه ...

با احترام به نظر شما ولی فکر نکنم زحمات صنف شما بیشتر ازپرستارا و دکترای باشه که چند سال زحمت کشیدن و شاید یک دهم درامد شمارم ندارن 

با احترام به نظر شما ولی فکر نکنم زحمات صنف شما بیشتر ازپرستارا و دکترای باشه که چند سال زحمت کشیدن ...

😊😊

منم به نظرتون احترام میزارم.

خیلیا حقوق کارمندی رو ترجیح میدن به شغل ازاد.

😊😊منم به نظرتون احترام میزارم.خیلیا حقوق کارمندی رو ترجیح میدن به شغل ازاد.

بله قطعا همینطوره شرایط فرهنگی و‌خانوادگی بیشتر خانواده ها در ایران به سمت درس و دانشگاهه و متاسفانه شرایط کشور به سمتی می‌ره که الان کارمندی واقعا پول و درآمدی نداره

عزیزم شما سالن داری یا توی یه لاین خاصی هستی کدوم شهری

سالن دارم و توی لایت اکستنشن مو/رنگ/بافت

فعالیت دارم خودم

اطراف کرجم