2777
2789
عنوان

چرا همه اولیا دوست دارن بچه هاشون جلو بشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 62 پست

من با ۲۶ سال سن دیروز بحثش پیش اومد مامانم گف چون میز جلو شاگرد زرنگا میشینن 😐😂

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به دخترم میگم جلو بشینه

چون از همه ی کلاس جثه ش کوچیکتره

بعدشم اینقدر فضوله که اگه جلوش کسی بشینه مدام حواسش می‌ره به اینکه چی گفت و چیکار کرد

جلوش تخته و معلم باشه بهتره براش

میخوان حواسشون پرت نشه و مجبور بشن درسو گوش بدن چون جلو چشم معلمه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

پسر من کلاس اول نیمه اولی بود و کوتاه قد میز آخر بود ب لطف مادرانی زورگو و معلم بی عرضش درسش افتضاح خودم تو خونه باهاش کار میکردم فقط دیگه از مجبوری می‌نشست وسط کلاس رو زمین با کتاب دفتر اش ک تخته رو ببینه لباس و کیفش همش خاکی بود

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

پارسال معلم پسرمن هرهفته جاهاروعوض میکرد،بهنظرم خوب بود بچه ها باخلق وخوی هم بیشترآشنامیشدن،منم اززبون یک مادرمیگم که اولاخداقوت دوما حق باشماست براهمین من یه نفراصلا دخالت نمیکنم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...