2777
2789

از صبح چندین تا زنگ و پیام داشتم که دختر من فردا حلو بشینه 

چرا واقعا متوجه نمیشند که بر اساس قد و کسی با کسی پدر کشتگی نداره؟

حالا یکی که جلو ردیف وسط باشه حتما وگرنه خودم میام😂

گفتم تشریف بیارین خوشحال میشم از دیدنتون ولی شما هم مثل بقیه اولیا حق دخلالت تو‌کلاسو ندارین…

همشون نور چشممونن همشون عزیزن با این کارا بچه هارو هم خوب بار نمیارن 

بچه میاد میگه مامانم گفته جلو بشینم 

خب الان کلاس مادر شماست یا سفارشیه😂

از این که هنوووزم‌ این فرهنگ جا نیوفتاده واقعا تعجب میکنم 

مامانا شما حداقل از زبون یه معلم بشنوین خواهشا دخالت برای جای نشستن بچه ها نکنین 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه عمر حسرت جلو نشستن داشتم

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

الان یکی قد بلنده بشینه جلو یکی کوچولو بشینه عقب چطور تخترو ببینه ؟ 

جالبه 😕😕😕😕

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

برسن ب دبیرستان دعواس سرمیز اخر😂

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

موافقم

من واقعا عقب اگه میشستم تخته رو درست نمیدیدم

ولی توی دبیرستان برعکس میشه اکثرا میرن عقب کسای کمی جلو میشینن🥲😂

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️