2777
2789
عنوان

بچم از شلنگ دسشویی آب میخوره 🤐

121 بازدید | 16 پست

خیلی چندشم میشه ازین حرکتش 

چیکارش کنم خیلی زیاد بهش گفتم اونجا آب نخور دیگه 

عصری رفت دسشویی گفت تو نیا خودم خودمو میشورم 

بعد که صدام کرد کارش تموم شده 

گفتم پاهاتو شستی گفت آره 

گفتم دستاتو شستی  گفت اره  .. مامان تو دسشویی آبم خوردم با خنده 😭😁😁

منم فقط یه لبخند زدم بهش 

وای خدااا بدممم میاد 

دوسال و ده ماهشه 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

چطوری بهش بفهمونم اب نخوره اون تو 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤

خب توقع داری لبخند میزنی بهش متوجه باشه ک کارش درست نیست؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب توقع داری لبخند میزنی بهش متوجه باشه ک کارش درست نیست؟

دیگه داره پنهونی ازم این کارو میکنه 

از پنهون کاری خوشم نمیاد 

چه واکنشی باید داشته باشم 

نزار بخوره عزیزم

اون شلنگ هزار بار افتاده زمین کاملا کثیفه

باهاش برو اصلا نزار تنها بره

الکی بگو خرسی از پنجره نگات میکنه بهت جایزه میده اگه اب یخچال و بخوری

پسر من کوچیک بود میگفت اب دسسویی و میخوام من از سرش انداختم با اینکار

حداقل شلنگ رو مدام ضدعفونی کن

چشم 

اونو چطور حالیش کنم این کارو نکنه 

دو سال و ده ماهه چطور خودشو میشوره؟خودت ببرش،جدا از آب خوردن نمی تونه خودششو تمیز بشوره

چرا اتفاقا میتونه 

خودم میبرمش فقط وقتایی که تمایل داره خودش انجام بده اجازه میدم خیلیی کمه 

دیگه داره پنهونی ازم این کارو میکنه از پنهون کاری خوشم نمیاد چه واکنشی باید داشته باشم

قطعا لبخند زدن واکنش درستی نیست.چون تقویت میکنید.چون این کار برای سلامتیش خطرافرین هست باید جدی برخورد کنید

ک فردا روز توی مدرسه و مهد و خونه مردم

شلنگ الوده رو به دهنش نزنه.

کاملا جدی در حد فهمش توضیح بدین این کار درست نیست

الوده است مریض میشی

و اکر میخوای ا شلنگ اب بخوری فقط داخل سینک 

و در سرویس باز باشه موقهی ک میره

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
نزار بخوره عزیزماون شلنگ هزار بار افتاده زمین کاملا کثیفهباهاش برو اصلا نزار تنها برهالکی بگو خرسی ا ...

ببین خیلی سوال میپرسه کلن ادمو از حرف زدن پشیمون میکنه 

ازین جمله کوتاه هزاران سوال میتونه در بیاره 

بعدم آب یخچال دوس نداره 

حساس نشو امیدوارم از سرش بیفته مدام شلنگ دستشویی رو بشور

اونو میشورم 

ولی چندشم میشه 

ببین خیلی سوال میپرسه کلن ادمو از حرف زدن پشیمون میکنه ازین جمله کوتاه هزاران سوال میتونه در بیاره ب ...

براش لیوان شخصیتی که دوس داره بخر

مثل باب اسفنجی یا.....

بگو پسرم ببینم قدت بلند شده از  شیر سینک اب پر کنی بخوری

یا خلاصه  باهاش برو 

با حرف زدن مشغولش کن تا شلنگ خواست ببره داخل دهنش

2810