2777
2789
عنوان

دببر مرد داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 63 پست
تروخدا فعلا ازدواج نکن پنج سال از من بزرگ تری ولی خیلی بچه ایاینا اسمش غیرت نیست و تعصب بیجاسبعدم حد ...

من انتخاب نکردم زندگیمو که دنبال دختر ۱۹ ساله باشم. سرنوشت من همینه 

تعصب ندارم. مرد های مریض تو جامعه زیاد شده. امنیت ایشون اولویته منه خودش هم راضی نیست. با اینکه اصلا مذهبی هم نیستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بگی روبیکا چه مشکلی داره 😐واقعا خنده داره چون محدود بودی اینجوری شدی 🤣یعنی چی بیرون رفتن قانو ...

روبیکا مثل دیوار پر از پسرهای فحاش. و مریضه. 

ما وات ساپ چت میکنیم. 

ن با خودم می‌ره بیرون هررجا بریم 

موفق باشید

من انتخاب نکردم زندگیمو که دنبال دختر ۱۹ ساله باشم. سرنوشت من همینه تعصب ندارم. مرد های مریض تو جامع ...

روبیکا چی داره؟اینستا؟

کسی اگر بخواد اشتباه کنه با همین گوگل هم میشه 

کسی هم عاقل باشه خودش رو محدود بعضی چیزای پیش پا افتاده نمیکنه

روبیکا چی داره؟اینستا؟کسی اگر بخواد اشتباه کنه با همین گوگل هم میشه کسی هم عاقل باشه خودش رو محدود ب ...

بابا اینستا خوشم نمیاد همه میان عکس از خوشی هاشون میزارن و فلان بدم میاد 

روبیکا هم پر از فحاشهدیگه خودت خبر داری. سعی میکنم بیشتر تو دنیایی واقعی باشم 

شما چند سالته؟

بابا اینستا خوشم نمیاد همه میان عکس از خوشی هاشون میزارن و فلان بدم میاد روبیکا هم پر از فحاشهدیگه خ ...

من چیزی ندیدم از روبیکا..‌.

در کل فکر میکنم به من ربطی نداره شما هم هرکار میخوای انجام بده

موفق باشید

بلهنمی‌دونم

عزیزم من خودم دبیرم

دبیر مرد برای مدرسه دخترانه کاملا ممنوعه همچین چیزی وجود نداره سر در نمیارم چطوری دبیر مرد دارین

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
عزیزم من خودم دبیرمدبیر مرد برای مدرسه دخترانه کاملا ممنوعه همچین چیزی وجود نداره سر در نمیارم چطوری ...

بخدا توی برنامه ای که دادن نوشته آقای فلانی درس فلان

البته ما شهرستان هستیم ممکنه امسال اون دبیر رو نداشتن نمیدونم

بخدا توی برنامه ای که دادن نوشته آقای فلانی درس فلانالبته ما شهرستان هستیم ممکنه امسال اون دبیر رو ن ...

شما پایه چندمی؟

و اینکه مدرست دولتیه؟

بله دهم هستم

چی بگم والا من ک سر در نمیارم 

تو مدرسه تیزهوشان از معلم های مرد واسه پایه دوازدهم اونم ازمعلم غیر رسمی واسه پیشرفت دانش آموز استفاده میکنن ک اونم داره قانون رو دور میزنه 

ولی کلا آموزش و پرورش همچین اجازه ای رو ب دبیران مرد نمیده تو مدرسه دخترانه تدریس کنن

2810