2777
2789
عنوان

دببر مرد داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو 🤪

سال سوم راهنمایی بودیم یه دبیر علومی داشتیم اقا بود این خیلی شلخته لباس میپوشید یدفعه اومد سرکلاس دستشو داد بالا پیرهنش زیر بغلش پاره بود .برگشت گفت این زن پدرسوخته ی من لباسمو ندوخته منم خوش خنده و قهقهه میزنم متأسفانه کلاس رفت رو هوا...ما معلم مرد زیاد داشتیم خیلی...همیشه هم جام پشت در کلاس بود از بس که شر بودمو قهقهه میزدم ولی خدایی خیلی باحال بودن 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
خوب بیاد 😐مگه قراره عشقتو بخوره لابد خیابون هم نمیزاری بره مشخصه خیلی بچه ایی و جوگیر🤣خودت کلاس چن ...

بیرون رفتن هم بله ما محدودیت داریم و برا خودمون قانون میزاریم  حتی روبیکا و اینستاگرام هم نداریم. نی نی سایت هم میبینی یک کاری دارم فردا میرم 

من ۲۱ سالمه 

اره عربیمون ولی همسن بابام بود 

جوون بود اره آدم کمی خجالت میشه 

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
بیرون رفتن هم بله ما محدودیت داریم و برا خودمون قانون میزاریم حتی روبیکا و اینستاگرام هم نداریم. نی ...

تروخدا فعلا ازدواج نکن 

پنج سال از من بزرگ تری ولی خیلی بچه ای

اینا اسمش غیرت نیست و تعصب بیجاس

بعدم حداقل برو دنبال یک دختر نوزده ساله نه شونزده ساله

بیرون رفتن هم بله ما محدودیت داریم و برا خودمون قانون میزاریم حتی روبیکا و اینستاگرام هم نداریم. نی ...

میشه بگی روبیکا چه مشکلی داره 😐

واقعا خنده داره 

چون محدود بودی اینجوری شدی 🤣

یعنی چی بیرون رفتن قانون داره 

پشمام 

ب درک 

بله

برای استعداد تحلیلی و المپیاد ریاضی دوم دبیرستان

دانشگاه هم عمران بودم و همه استادها و بیشتر همکلاسی‌ها آقا بودن 

محیط کارم هم همین بود تازه یه دو سه سالی هست خانم‌ها هم کم‌کم دارن میان 😅

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1