2777
2789
عنوان

این داستان دختر نونزده ساله ای ک میخواست منو ب قتل برسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 19 پست

راست میگه دیگه

چندبار شد توی همین فیلم خارجیا میدیدم که طرف خیلی راحت به طرف مقابلش میگه منو و تو فثط چند روزه باهم داریم حرف میزنیم و این دلیل بر اسن نمیشه که دوست باشیم و بتونم راحت بهت اعتماد کنم

یا یه فیلمی که طرف با یه نفر مجازی دوست شده بود همین طور بود

اینو گفتن بدونی این خارجکیا که آس و پاس ندارن حریم خودشکنو حفظ میکنند  اونوقت ما باید خیلی باز رفتار کنیم تا طرف مقابلمون ناراحت نشه؟

آدم باید خودشو دوست داشته باشه خیلی سریع وا نده

یه دختر 19 ساله میتونه تو خونه اش چنتا لات باشه بهت تجاوز کنن و بکشن واقعا چجوری اعتماد میکنی؟

حس اعتماد گرفتم اون ۱ ساعت ک تو کافه بودیم .... ب نظر خیلی ادم خوبی میمود خانوادشم خوب بودن واقعا 

چیز خاصی حس نکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادربزرگ هم کلاسی پسرم که هر روز میدیدمش بعد چند وقت خبر اومد که طرف قاتل چند نفر هست و الانم توی زندان منتظر حکم اعدامشه

فکر اینکه پسرم به یه قاتل هر روز سلام میکرد وحشتناکه

مادربزرگی که نوه خودشو هم میخواست بکشه و در ظاهر کاملا کاملا عادی بود

اینی که میگم در ظاهر واقعا عالی بود در ظاهر یه مادربزرگ خیلی مهربون

چقدر اون روزها وحشتناک بود خدا رو شکر میکنم که هرگز پسرمو به خونه دوستش نفرستادم

اون زن حتی پسر خودشم در گذشته کشته بود ولی لو نرفته بود

درجا مدرسه پسرمو عوض کر ه بودم

هنوز پسرم از من ناراحته که چرا نمیزارم خونه دوستش بره ولی اون که ماجرا رو نمیدونه و نمیتونم بگم