2777
2789
عنوان

کیا فردا کلاس اولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 68 پست

مشکل خوردن دخترم با اینکه بعد از ظهریه صبحانه نمیخوره 

لقمه پنیرو نون و کره و عسل و مربا هم اصلا لب نمیزنه 

دنبال فلافل و کالباس و فست فود و یا لقمه کوکو و کتلت و اینجور چیزاس 

خوراکی هم یه کیک و شیر کاکائو میخوره 

ولی بقیه زنگاش گرسنه میمونه لب به لقمه نمیزنه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
مگه تا ساعت چند مدرسه است که ناهار میدن؟

تا ۴ غیر انتفاعیه

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترس بلده بکم حالا بهش یادآوری کن چجوری شلوارسو جمع کنه چیکار کنه حالا عوضش ریخت بکم هیچی نمیشه نترس ...

پسر منم پیش رفته ولی چون توی مهدکودک رفته بلد نشده خوب

اشتباه کردم پارسال باید میزاشتمش مدرسه

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
الهی سلامت باشن پسر منم یه ساعته رفته تو تختش بخوابه ولی هنوز بیداره به ما گفتن فردا ساعت ۱۰ بیاید

ان شالله 

واقعا ؟چه دیر 

برا ما گفتن ۷/۳۰مدرسه باشه

از سال ۹۶ خواننده خاموش بودم دیگه بعد دو سال عضو شدم😍
پسره دیگه سر به هوا و بازیگوش نه خودش میره ولی گاها مثلا چند قطره میریزهورو شلوارش اینامعلمشون خانوم ...

‌پسر منم ی موقع ها باید بهش بگم برو دسشویی،میگه مامان شما از کجا میفهمی من دسشویی دارم

😐😐😐😐😐😐😂😂

موفق باشه

پسره دیگه سر به هوا و بازیگوش نه خودش میره ولی گاها مثلا چند قطره میریزهورو شلوارش اینامعلمشون خانوم ...

‌پسر منم ی موقع ها باید بهش بگم برو دسشویی،میگه مامان شما از کجا میفهمی من دسشویی دارم

😐😐😐😐😐😐😂😂

موفق باشه

چ خوب ک خودت قبول داری نه مثل بقیه ک انکار میکنن . چرا بی ادبه ؟ محیطتتون بده ؟

نه یکم پارسال تومهدیادگرفت یکم توکوچه باهم بازیاش دکترتشخیص بیش فعالی داد ولی مطمئن نیستیم بایددکتردیگه هم ببرم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  
نه یکم پارسال تومهدیادگرفت یکم توکوچه باهم بازیاش دکترتشخیص بیش فعالی داد ولی مطمئن نیستیم بایددکترد ...

بیش فعالی مال شیطونی کردن و خراب کردن مثلا جورچین بقیه و اینکاراست . امان از این تو کوچه رفتن بچه ها ک خودش منبع همه شرارت هاست 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....

عزیزززممم😍 داشتم تاپیک کاهش وزنتون در سال ۹۵ رو میخوندم 

گفته بودید که برای مشکل ناباروری قصد کاهش وزن داشتین

اومدم تاپیکای جدیدتون رو ببینم و دیدم پسرتون کلاس اولیه 

خیلی برات ذوق کردم و خوشحال شدم خداحفظش کنه❤️