2777
2789
عنوان

کیا فردا کلاس اولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 68 پست
مدرسه غیرانتفاعی باز بنظرم نگرانی کمتری داره،من دوقلو پسر دارم ،کلاس اول بودن،وای من همش تو راه مدرس ...

غیر انتفاعی گذاشتمش

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از کارکردهای مدرسه همینه که بچه از خانواده جدا بشه و مستقل بشه. یه چند روز که بره راه میفته. معل ...

خیلی مرسی ازت .حرفت قشنگ بود

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
نگرانیتون بی موردهبچه این سنی باید بتونه نیازای اولیش رو برطرف کنه مثلا تنها بتونه بره دسشویی اگه نم ...

تنها که میره دستشویی میدونی مثلا نگرانم مثلا جیشش بریزه رو شلوارش موقع دستشویی 

منم دخترم فردا میره کلاس اول خیلی استرس دارم براش الانم خوابوندمش

الهی سلامت باشن پسر منم یه ساعته رفته تو تختش بخوابه ولی هنوز بیداره به ما گفتن فردا ساعت ۱۰ بیاید

تنها که میره دستشویی میدونی مثلا نگرانم مثلا جیشش بریزه رو شلوارش موقع دستشویی

نترس بلده بکم حالا بهش یادآوری کن چجوری شلوارسو جمع کنه چیکار کنه حالا عوضش ریخت بکم هیچی نمیشه نترس منم بچم اوله استرس ندارم ولی دلم براش تنگ میشه چون پیش رفته حدودا بلده

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
برعکس پسر من.خیلییی با ادبه خیلی هم مظلومه میترسم از پس خودش بر نیاد

پسر منم همینطور واسه همین دیرتر هم فرستادمش یعنی متولد مهر ۹۶ از بقیه بچه ها بزرگتر هم بود اما تو پیش دبستانی از همه مظلوم تر بود خیلی بد بود امسال مدرسش جا به جا کردم غیرانتفاعی کوچکی بازم نگرانم خودش هم خیلی استرسی هست اما مشکلی بابت دستشویی این چیزها ندارم چون پارسال یاد گرفت 

دختر منم انشاالله فردا میره دوم 

پارسال از بابت زمین خوردن و بازی کردن خیالم راحت بود 

دستشویی هم بموقع میرفت 

خیلی سرزبون داره واز حقش دفاع میکنه 

فقط بابت درسی پارسال بمعنای واقعی مادر و دختر 

پوستمون کنده شد خیلی سخت گذشت 

خدا رحم کنه امسال راحت تر بگذره

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
یاد میگیره و راه میوفته مگ دستشویی هنوز خودت می‌بریش یا تکرار می‌کنی ک خوراکی بخوره؟پسرم هنوز تو اتا ...

پسره دیگه سر به هوا و بازیگوش 

نه خودش میره 

ولی گاها مثلا چند قطره میریزهورو شلوارش اینا

معلمشون خانومه مال ما